Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
O zaman haklisiniz tabi ki, bahsettigim durum baskanindan futbolcusuna olan sikayet hali, hakli olunan yanlar var fb ve gs ye yapilan ayrimin herkes farkinda ama besiktasla ve diger anadolu takimlari arasinda da yapilan buyuk ayrim var bunlari sikayet etmiyor kimse malesef

@Özgür Atılgan Kongrelerde bu konu çok konuşuldu. Bir çok kongre üyesi bu durumdan sert bir şekilde bahsetti. Beşiktaş'ın imajını sarsmak isteyen kurum LigTV dir. Bunun temel sebebi futbol'un parayla olan ilişkisinde saklı. Futbolu takip eden bir çok insan bariz hakem hatalarının ardından büyük kulüplerin verdiği demeçlere bir baksın. Beşiktaş bu konuda Süleyman Seba ekolünden ötürü pek böyle bağıran çağıran bir kulüp olmamıştır.

Eğer endüstriyel futboldan bahsediyorsak Beşiktaş bu işin gerisinde kalmıştır. Ancak bizim kendimize ait bir kültürümüz mevcut. Biz Quaresma'yı atmadığı zaman hakeme atsana atsana Quaresmayı atsana diye bağırabilecek kadar hassasiyet sahibiyiz.

Ben şunu bilir ve söylerim, Bana Beşiktaş futbol takımından bir tane çirkef, pislik oyuncu sayabilir misiniz ? Bence kimse bunu yapamaz. Bu iyi bir şey mi ? Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre iyi değil. Belli değil mi zaten bu ülkede ırkçılık yok ancak Emre Belözoğlu bunu rahatlıkla yapabiliyor, Volkan futbolcuya saldırıyor, Felipe Melo her türlü pisliği yapıyor. Yani ben daha ne diyeyim. Boş verelim herkes üzerine yakışanı giyer

Geçen seneye baktığımda ciddi bir kaleci sorunu olduğunu düşünüyorum...Umarım Şenol Güneş faktörü bu konuyu çözer..

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
Bu sene yine 3.lüğe oynarız. Ben q7 nin gelmesini hiç istemedim.çalıma girip top kaybettikten sonra arkadan tekme sallayıp kırmızı kart gördüğü maç hala gözümde canlanır.o gün quaresma bitti benim için.düzelmiş falan diyorlar ona da pek inanmıyorum açıkçası.yine de umarım öyledir, oyuncular gelir geçer Beşiktaş kalıcıdır.

@1dost

Melo her maçta gol atsın, hatta gol kralı olsun her sezon. Sorun o değil. Sorun, bu ve bunun gibi rakibe saygısı olmayan, rakibi tahrik eden futbolcuların varlığı. Daha da acı tarafı bunlara aşırı tolerans gösteren federasyon ve mhk. Diyorsanız amaca giden her yol mübah, lafım yok. Ancak benim gibi 30 yaşı geçmiş, maç durakladığında spikerin saha kenarına koşup röportaj yaptığı, rakibe saygının tavanda olduğu dönemleri evde televizyon başında izlemişseniz, Melo vb futbolcular afedersiniz kullanılmış tuvalet kağıdından daha değersizdir. Ayrıca kendine köpek diyen Melo'dur, başkası değil.

@Atilla Gobel
http://media.giphy.com/media/HPvfnOuz1tOgg/giphy.gif

Ben şimdiden şuraya mesajı atayım bu sene Q7 Beşiktaş'a çok faydalı olacak eski Q7 değil.

@Kutupbalkan Tolga'nın kafasındaki problemler nedir bilmiyorum ama Tolga böyle basit goller yiyen bir kaleci değildi. Cenk ise sağı solu belli olmayan bir kaleci, bir bakmışsın olmayacak topa vücudunu siper eder, bir bakmışsınız mahalle maçında yenmeyecek golü yer. Günay'ın performansı hakkında konuşmak içinse çok erken.

Cenk'i dikkatlice izliyoruz ...

• Beğen
Tepkiler: olympos ve Berke
Daha önce futbol konusu açıldığında "haydaaaaaa burada bisiklet konuşulur" diyen arkadaşlar bazıları konuya yorum yapmış. O kimseler kendilerini biliyor ve beni güldürdüler şu an :) ... Beşiktaş sağlam geliyor kimse Q7'ye b.k atmasın. Zira şu an nasıl gelmesinde menfaati ön plandaysa giderken de menfaatlerini düşündü. Adam öyle ya da böyle yıldız sonuçta.( Trivela vuruşlarını özlemeyen var mı?) Bu arada ben yürekten Fenerbahçeliyim ve bu sene ligi domine edeceğimizi düşünüyorum.

bugun siteye baktım kombine alim diye.
kapalı üst orta 2500 TL

sezonda gidilecek 17-22 maç var.ortlama 20 diyelim.
en az 2-3 ay bjk dışarda oynar stat bitmedinden.(o stad bitmez)
buda en kötü 6 maç gitti demek.

kaldı 14 maç geriye.
bjk temiz 3 maçta seyircisiz cezası alır geriye kaldı 11 maç.

sonradan farkettimkim zaten stad daha ortada yok diye rakam böyle.
babam 100. (20002-2003) yılda kapalı üst ortanın 3500TL olduğunu hatırlattı.

bende öyle mal gibi kaldım.

hayır kardeşım bitiremiyorsanız bi stadı isteyin yardım bende gelir sıva yapar harç kararım ya.

@kivilcimb Bence stad bu yoklukta iyi gidiyor Kıvılcım. Ancak şu son kaza olmasaydı iyi olacaktı. nereden bakarsanız 90-100 milyon dolar maliyeti var. Lokasyon olarak zor bir yerde. Yönetime bu konuda yüklenmek biraz ağır olur gibi geliyor bana. Benim tahminim devre arasına hazır olacağı yönünde.

@Atilla Gobel abi ben çok inanmıyorum ya.
çatı projesini yapan kişi benim müşterim.
daha önce bi çok stad çatısı yapmış.

hayatımda gördüğüm en yavaş işleyen şantiye diyor adam :(

@kivilcimb Doğru diyor çünkü nakit akışı zayıf. Kendi imkanlarımızla bu seviyeye gelmiş olması bile harika bence. Bir an önce çatının kalkması lazım, çatı kalkmadan zemin çalışmasına başlanamıyor. Yalnız bittiğinde mükemmel ötesi bir stadı olacak Türkiye'mizin.

@Onur YCL Fenerbahçe transfer yapmazsa kadro derinliği açısından sıkıntı yaşar bence. Ayrıca Quaresma konusunda sana katılıyorum. Başka şansı yok zaten Quaresmanın. Bir daha Beşiktaş'a gidip dönme şansı olmayacak. Ben futboluna bakıyorum, adam tam bir yetenek. İnşallah egolarından sıyrılır. Zordur böyle futbolcuları idare etmek ancak başarırsak bizim için bulunmaz nimet ...

bu sene en mantıklı transfer politikasını beşiktaş yönetti.bu sene iyi olacak inşallah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri