Scudo Sports

Beşiktaş İngiliz devi Liverpool'u ELEDİ!

Berke , rahat ol sen, çeyrek final cepte:)
ilk maçın deplasmanda olması avantaj ama bizim için duble avantaj, vatandaşlık sahibi Türk vatandaşları ve onları organize edecek , Türkiye'den giden vatandaşlarımız sayesinde, neredeyse içsaha maçı gibi olacak bence. kaldı ki brugges in en zayıf halka olması cabası :) vs...
hıı çeyrek finalde de Liverpool ayarında bir takım çıksa bile Beşiktaşım o gazla final görür derim. tabiiki gönül şampiyon olmak ister, en kötü ihtimalle final görmek... ben inanıyorum final oynayacağımıza, umarım...

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@erphan
Abi hayalim hen Avrupa hem de lig şampiyonluğu çok zor ama inşallah olur. Belçika ekibini pek hafife almamak lazım. İstatistiklere baktım da son maçlarında oldukça iyiler buraya kadar gelmeleri de zaten iyi olduklarını gösteriyor duyulmadık takım diye hafife alırsak sonuç üzücü olabilir buraya kadar gelen takımların hiçbirine zayıf halka dememeliyiz bence. :)

elbetteki, hafife almamak, rehavete kapılmamak lazım. diğer 14 takıma baktığımızda; Napoli, Sevilla, Wolsburg, İnter gibi daha güçlü takımlar var. bu sebeple C. Brugges en zayıf halkalardan biri. tabii bu zayıf bir takım demek değil. ama yine de bu seferki kurada şanslıydık. bu bir gerçek. kaldıki ilk maçın deplasmanda, Avrupa vatandaşlığına sahip Türklerin yoğun yaşadığı ülkede olması cabası. ben inanıyorum ki finali de göreceğiz, haydi Beşiktaşım ver coşkuyu :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri