Scudo Sports

Beşiktaş İngiliz devi Liverpool'u ELEDİ!

bir tahmin de benden, ama birkaç tahminde bulunacağım;

Barcelona veya PSG veya Real Madrid. :(((

Scudo
@VeyselKobal

hahahahaha abi biz bunu neden düşünemedik yaa :D uefa'ya başlarken bu dolanıyordu. helal olsun sana :D beyler rakip kiev nokta net! :D

maçı izlemedim. futbolla zerre alakam olmasa da sonuç çok başarılı. gurur duydum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Everton veya Napoli gelecek bence.
@Gökhan Toros, abi senin bir tahminin var mı? :)

@Berke K.

Normalde Dinamo Kiev varsa Kiev çekiyoruz biliyorsun.
Ama bu sene de İngiliz çekmek adet oldu.
İkisinden biri gelecek bence :D

Brüjjj çıktı Beşiktaş'a ilk maç deplasman...

@Atilla Gobel

Alacağız inşallah. :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
ilk maçı deplasmanda oynamak biraz avantajlı oluyor.
dişimize göre bir rakip çıktı, eleyeceğimizi düşünüyorum.
şu istek arzu ile final bile oynarız. yeterki taraftar böyle desteklesin.

@Ali Demir İkinci maçın tarihi Beşiktaş'ın kuruluş tarihi ile denk geldi.

Valla bir Galatasaraylı olarak, bu deyyus İngilizlerin rezil oluşundan çok keyif aldım.

Beşiktaşlı dostları can-ı gönülden tebrik ederim.. :harika::harika::)

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11025757_1100360686656679_4384789868807434236_n.jpg?oh=69df24976d2fc5c929fe94c73c6deae4&oe=5590E8B5

BEŞİKTAŞ'ımın dün gece yaşattığı sevincin, bu sebeple beynimde salgılanan aşırı endorfinin, ve aldığım alkolün etkisi henüz geçmemişken; bugün, kuraada clup brugge un çıkması, millete, olm sen neyin kafasını yaşıyosun dedirtti resmen dairede :) ben, ben değildim bugün. bildiğin polyanna'ydım yaw :)
buarada Berke kardeşime; konuyu açtığı, caps ve videoları yüklediği için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş aşkı böyle bir şey işte :)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko ve Berke
@Atilla Gobel
Kuruluş tarihimiz 03.03.1903.
19.03 tarihi, kuruluş yılımızı animsatmasi bakımından özel bir tarih ama kuruluş tarihimiz değil.

Şu turu geçip çeyrek finale kalsak güzel olacak ya. :D

Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ı ülkemizi başarılı şekilde temsil ederek bizi gurulandırdığı için teşeker eder avrupada başarılarının devamını dilerim.

Geri