Scudo Sports

Beşiktaş - Beşiktaş romanı mimarı aranıyor

said, senin resim cektiini unuttum birden, fotoğrafcım civanım..
sanada teşekkür bu arada :)

Scudo

Evet evet, rüyamda görsem inanmazdım, boğazda "KÖPEK balığı" yüzüyordu, adeta haw haw gibi sesler çıkarıyordu :D
Yukarıda resimde de görülen Sultanın kayığıda önümüzden sessiz sedasız geçince bir an için baska bir memleketteymişiz gibi hissetim kendimi.

Hahahahahahahahahah evet valla hemi de kanlı canlı bi köpek balığıydı. :p Ya düşünüyorumda süper eğlenmişiz gerçekten. Hayatımda unutamayacağım günlerden biri oldu.Başta Turhan abi olmak üzere katılan herkese tekrar teşekkürler. :) Bu arada Said'ten de resim bekliyoruz...

Sevgiler

MFG(+)

Çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu arada öğrenmiş olduk : İstanbul da denizin dibinin göründüğü, pırıl pırıl deniz kıyıları da varmış...

Ben futbol takımı gibi çektirdiğimiz fotoğrafı Sait den yüksek çözünürlüklü halini alarak wallpaper yaptım :)Tadı damağımda kaldı gerçekten.Tek üzüldüğüm kısmı sizlerle sohbet edecek kadar kalamamış olmam. Yine sohbetsiz böreksiz bir gezi gerçekleştirdim :( Bu makus talihimi en kısa zamanda yenmeyi diliyorum.

zaten bende şans olsa.... ben tatile gittim olan olmuş valla...bir sonraki sefere sizi sarayıma götüreceğim eheüüh...beylerbeyin önünden geçersek hatırlatın :)

yaaawwww arkadaşım insan bizede haber verir valla
heveslendim şimdi bak
birdahaki gezinize bende katılmak isterim banada yer varsa tabii ki

Geri