Şahin Bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 292
Yaklaşık beş dakika önce kapının zili şiddetle çalmaya başladı.Bende önemli birşey var zannedip kapıya koştum.Kapıyı açtığımda karşımda takım elbiseli gayet düzgün giyimli bi erkekle karşılaştım.Adam elini uzatıp merhaba dedi.Tokalaşıp elimi bıraktıktan sonra biraz sustu yüzüme bakmaya başladı.O konuşmayınca ben hayırdır dedim.
-Abi 100 lira versene dedi.Takım elbise alacamda...
Bende adamın kafadan rahatsız olduğunu anladım ama bozuntuya vermedim.
Dedim 100 lira vereyim de sen 100 lira ne kadar biliyormusun.Elini cebine attı bir avuç dolusu bozukluk çıkardı 1 Lira'yı gösterip bu kadar dedi.Takım elbise alacam da para lazım.
-İyi al bu ''100'' lirayı kesin alırsın dedim.Tamam o zaman yukarı katta kimse var mı diye sordu.Bi bakmak lazım dedim kapıyı kapattım.Kapıyı kapattım ama nasıl gülme kriz geçirdim tahmin edemezsiniz
Bu hadiseyi anlatmamın sebebi hem imzama açıklık getirmek hemde bu tür hadiselerle o kadar sık karşılaşıyorum ki artık neredeyse fıkralara konu olacam.Bir tanesini de forumda paylaşayım dedim
-Abi 100 lira versene dedi.Takım elbise alacamda...
Bende adamın kafadan rahatsız olduğunu anladım ama bozuntuya vermedim.
Dedim 100 lira vereyim de sen 100 lira ne kadar biliyormusun.Elini cebine attı bir avuç dolusu bozukluk çıkardı 1 Lira'yı gösterip bu kadar dedi.Takım elbise alacam da para lazım.
-İyi al bu ''100'' lirayı kesin alırsın dedim.Tamam o zaman yukarı katta kimse var mı diye sordu.Bi bakmak lazım dedim kapıyı kapattım.Kapıyı kapattım ama nasıl gülme kriz geçirdim tahmin edemezsiniz
Bu hadiseyi anlatmamın sebebi hem imzama açıklık getirmek hemde bu tür hadiselerle o kadar sık karşılaşıyorum ki artık neredeyse fıkralara konu olacam.Bir tanesini de forumda paylaşayım dedim