Scudo Sports

Berlinde bisiklet magazaları

Tepki
154
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
25 nisanda berlinden akrabalarimiz gelecek. ne zamandir almayi planladigim ayakkabi pedal vs yi almak icin bursumun gelmesini bekliyordum bu hafta muhtemelen yatacakmis. eger ayakkabiyi olmasa da pedali oradan aldirabilirsem elimde az da olsa para kalacak.Berlinde en uygun bisiklet magazalari neler bende halamlari ona gore yonlendirmek istiyorum
Simdiden tesekkur ederim

Scudo
(link) mağazaları bilmiyorum ama kardeşim bu site almanayada satış yapan bi site bende isteeyecektim :D ama fiyatlar aynıya geliyo butip şeylerde bisiklette olduğu gibi farketmiyo pek sanırsam fiyat aynı olunca burdan aldım

Tekstil gibi ürünleri ülkemizden alınız daha ucuzdur ,ayrıca bizde pazarlık şansınız daha fazla oluyor. ama lastik gibi ürünler orada ülkemizden daha hesaplı olabiliyor. Buraları gezerken gözlemlemiş idim.

en kötü bi 105 pedal ismarlicam ama yer bilmiyorum başka yer bilen var mı?

(link)

Bu linkte sol tarafta semtlerin listesi var. Her semte tiklayinca bisiklet magazalari siralaniyor. Magazanin ismine tiklayinca detaylari aciliyor veya kendi web sayfalatinin linki görülüyor.

(link)

Bisiklet hipermarketine benzettiğim ve her tür bisiklet, parça, giyim vs bulabileceğiniz bir mağaza zinciridir. Berlin'de bir batıda ( Kaiserdamm, Charlottenburg) bir de Doğu'da ( Storckower str, Prenzlauer berg) şubeleri var. Alışverişlerimi hep oradan yaparım. Ayrıca personel alanında baya bilgilidir, yardımcı olurlar. Tavsiye edilir :)

Geri