Scudo Sports

Berlin, Lüksemburg, Strasburg, Cenevre, 2473 m. rakımdan İtalya'ya ailece

@Nomad

:) Eyvallah, teşekkürler

@Olgun Zeybekoğlu

:) teşekkür ederiz.
Sağlıkla döneceğiz inşallah.

@Edip Dinçer

Sağol kardeşim, çok teşekkürler.

@ismailSACAR

:) Amin, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
@Uyar Sinan

:)
çok teşekkürler, inşallah sağ salim
sürecek, görecek, tırmanacak ve ineceğiz.

@Soner Sarihan
İyi yolculuklar dilerim. Rotanizin sonu harika. Ozellikle İsvicre'ye girdikten sonra muhtesem bir dunya sizi bekliyor olacak. İlk fotograftaki zirveler de "eiger, mönch ve jungfrau" zirveleri galiba. Bu arada yakın tarihlerde Alplerde olabiliriz. Ailecek kazasız huzurlu sürüşler dilerim.
@gmfaruk
lichtenstein'ı ülkeden daha çok İsviçre veya Avusturyanin bir kasabası olarak görmek daha doğru olur. Ayrıca avrupa içerisinde karşılaştığım insanları baz alırsam en soğuk insanlar burada yaşıyor gibi. Ya da bana öyleleri denk geldi. Selam verdiğim 10 kişiden sadece 3-4'ünden cevap aldım. Onlarda ne kadar samimiydi tartışılır. Benim için de ütopik bir ülke gibiydi ama gerçekler biraz farkliymis.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Soner Sarihan Ailesi, sağlıkla gidip gelin inşallah. Sol pedalınıza arada bir benim için basarsanız çok sevinirim. Sağlığım ve bir an önce bisikletli günlerime kavuşmak için enerjiniz ve şansınız bana da bulaşsın :) selamlar...

@Soner Sarihan sağlıkla pedallayın. Yurtdışında bazı ülkelerde karayollarından ayrı bisiklet yolları var sanırım. Sizin bu yollar sayesinde en rahat tur yaptığınız ülke hangisi oldu?

Eşimle size çok özendik bende eşimi euro velo 15 i yapmaya zorluyordum.. ikna attim gibi bu sene antrenman seneye yaza inş eurovelo 15 ..;)))

@Soner Közen

Soner teşekkür ederim.
Alpler harika evet.
Çok teşekkürler.
Haberleşiriz belki denk geliriz.
Lihtenştayn iyice çekici gelmeye başladı. :)

@Endo16

Teşekkür ederiz, amin, cümlemize hayırlı, sağlıklı sürüşler.

@NEVRES KME

:) elbette basarız.
En kısa zamanda bisikletli günlerine dönmeni diliyoruz.

@orthomike

Merhaba,
evet özellikle, Hollanda, Almanya, Danimarka, Avusturya 'da
bisiklet yolları var. Arabayla hiç karşılaşmamak için Hollanda'yı tercih edebilirsiniz.

DSC00739.JPG

@Tan Taştan

Hiç durmayın,
"Evde oturan erken ölür" demişler.

@ilker21

Teşekkürler
Sevgiler.

harikasiniz.
imreniyoruz biz de esimle.
oglana da pedal koymussunuz, yardimci olabiliyor mu? :)

@rftarsln

Çok teşekkür ederiz.
Umarız anıları, anları düzenli olarak
paylaşmak mümkün olur.
Sevgiler...

@mithgor

:) teşekkür ederiz.
Hem de nasıl. :)
Şaka bir yana
weehoo ya büyük bir insan binse öndeki bisikleti götürebilir gerçekten de.
Ailenize sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
1.jpg

8.jpg

Berlin'den Alp dağlarına yolculuk başladı :)

Teşekkürler Delta Bisiklet, diğer destekçilerimiz, dua ve iyi dilekleri
ile arkamızdan rüzgar olan herkese.

Facebook: Minik Gezgin sayfası
Twitter : @1minikgezgin
(link)
ve forumdan takip edebilirsiniz.

Merhabalar,

Ailecek yapmış olduğunuz bu turu gururla takip ediyoruz...

İtalya'daki rotanız nasıl olacak acaba?

Süpersiniz iyi yolculuklar

@Soner Sarihan Başta şu reklam işlerine çok takmıştım kafayı ama artık gerçekten olmazsa olmaz gibi görünüyor. Özellikle şu delta adam işi çok rahatsız etmişti beni. Şu an bakınca evet adamlar birçok etkinlikte var ve demekki gerçekten destekte bulunuyorlar. O sebeple ben de bisikletçi dostlarımıza yardımcı olan sponsorlara teşekkür ediyorum.

Öncelikle kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim, inş. sizin gibi güzel insanlara rast gelirsiniz eğlenceli bir tur olur.Bu arada idefix üzerinden iki kitabınıza denk geliyorum birisi minik gezgin diğeri pedalımda 5 ülke ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.

@SBF

Teşekkür ederiz,
Alp'lere tırmandıktan sonra zamanımız kalmıyor, İtalya gelecek yıl ki rotamızda ver alıyor.

@vito16

Teşekkürler, sevgiler, selamlar

@nonsteril

Delta Bisiklet bisiklet turu konusunda en çok kişiye destek veren firma diye biliyorum.
Umarım bisiklet sporuna destek olan firmaların sayısı çoğalır. Emin olun bu sadece bir gönül işi
her iki taraf içinde. "Reklam" demek dahi belki tam olarak doğru değil çünkü
hep ikili ilişkiler ve dostluklar söz konusu. Uzun mesele :) ama sonu tatlıya bağlanıyor.
Sevgiler...

@jaks39

Merhaba, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
ilk kitabımız "Pedalımda 5 Ülke"'nin yeni baskısı sonbaharda çıkacak.
Piyasa da satışı yok.

Minik Gezgin, Yolda Büyümek piyasa da bulunabilir.
İlkini bulamayacağınız için :)

@Soner Sarihan Soner bey, minik gezgin adlı kitabınızı aldım ama dediğim gibi idefix sitesinde pedalımda 5 ülke adı kitabınızda satışta stok var yazıyor ve satın alınabiliyor, idefix'te yanlış stoğa hiç denk gelmedim ellerinde bulunuyor demek ki , bilginize.. sevgiler saygılar.

Geri