Scudo Sports

Bergama'dan Kozak'a, Orman içine Çadırlı Bisiklet Turu

Scudo
@Tur Şoförü Selam arkadaşım. Video güzel olmuş. Yüksek bir yere tırmanmışsınız sanırım soğuk muydu? Rotayı beğendim.

@İstanbullupedal Selam. Teşekkür ederim. Evet Kozak'ta Zirve bölgesine tırmandım. Soğuk pek hissetmedim şaşırtıcı şekilde. Çadır dışında üşüdüm biraz ama çadırda tulum, mat etkisiyle üşümedim. Rota gerçekten güzel, tavsiye ederim. Tırmandıkça ciğerlerim temizlendi. :)

• Beğen
Tepkiler: ersin gürel
Merhaba :) Bergama KOzak memleketimdir :D Göbeller köyünde akrabalarım var, her ay giderim (arabayla) :) Bir gün denk gelirsek birlikte plan yapıp pedallayalim :)

@Tur Şoförü
8 eylulde paylasilmis 11-12 kisi begenmis birkac kisi sadece yorum yapmis. Bu forum tuhaf bir sekilde turculardan turculuktan hassasiyetle uzak duruyor sanki. bu genc arkadasimizin yaptigi isi 'yol bisikletine kil olmak'tan cok daha onemli bir baslik olarak goruyorum. Ama forumun gercekleri oyle demiyor gorunuse bakilirsa.
Kimin umrunda, bildigimiz yolda devam.
tebrikler genc arkadasim. Ileride cok daha iyi isler yapmani temenni ediyorum. eksiklerine odaklanirsan ve populizm degil kaliteyi -estetigi hedeflersen daha iyi seyler yapacagina eminim.

Geri