-Skynet-
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.045
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
çok teşekkür ederim . eve gidince deneyeceğim tekrardan.Sizin içiniz fesatDur lafı çevireyim o zaman
:
210205 dosyayı görüntüleŞaka bir yana hocam, zaten ters takınca yamuk duruyor, oturmuyor aparat.![]()
Hocam ne ugrasiyorsunuz benzincilerle falan anlamadim. Giro nun ufacik pompalari.var psi gostergeli . Iki farkli siboba uyumlu. Ben onunla rahatlikla 95 psi basabiliyorum bisikleteçok teşekkür ederim . eve gidince deneyeceğim tekrardan.
bu arada jantlarımız aynı eğer o jant sizin bisiklete aitse : )
Aynen, benim bisikletin jantı. Giant Contend SL 2 varçok teşekkür ederim . eve gidince deneyeceğim tekrardan.
bu arada jantlarımız aynı eğer o jant sizin bisiklete aitse : )
Bende bu pompa var. 90'dan sonrası yorucu olsa da 110 psi basabiliyor. Üstelik basıp basmadığını görebiliyorsun.(link)
Bu ufak ve 100 psi rahat basiyor arkadaslar![]()
Aynen abi 90 a kadar rahat oluyor, dinlene dinlene 105 e kadar yolu varBende bu pompa var. 90'dan sonrası yorucu olsa da 110 psi basabiliyor. Üstelik basıp basmadığını görebiliyorsun.
Elinle taş gibi, olmuş bu dediğin lastiğin aslında 70psi'da olduğunu gösterip şaşırtabiliyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Carfour'dan gojo marka göstergeli ayak pompası almıştık bisikletimi yeni aldığım zamanlarda 5-10 kullanımda pompanın mekanizması kırıldı.En sağlamı arkadaşların da dediği gibi göstergeli ayak pompası.Zamanında almadığıma çok pişman olmuştum ilk şişirmede.Çok büyük rahatlık.80-90 liraya işinizi fazlasıyla gören pompalar var.
Aynı ürün bende de var. Sıfırdan 60 a anca basabildim. Yordu beni. İlerde benzinlikte 80 e bastım sonrasında. İdare etmesi açısından 60 a basılıyor ama onun üstünde zorluyor baya.Aynen abi 90 a kadar rahat oluyor, dinlene dinlene 105 e kadar yolu var![]()
Uyandırma sıkıntısı olmaz aksine onlar beni uyandırıyor geneldebu ürünü alana kadar iyi bir ayaklı pompa bence daha çok işini görür. sabah çıkarken kompresör gürültüsü ile herkesi uyandırmazsın![]()