Scudo Sports

Benzincide yol lastiği şişirebilen var mı? (Presta uç)

Scudo
Benzincilerdeki otomatik kompresörler en fazla 60-70 psi hava basabiliyorlar.
Mümkünse yolda lastik tamircisi arayın. Bazı kamyon lastikleri 150+ psi gerektirebildiği için, onların kompresörleri 110 basabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ersanozturk37
çok teşekkür ederim . eve gidince deneyeceğim tekrardan.
bu arada jantlarımız aynı eğer o jant sizin bisiklete aitse : )
Hocam ne ugrasiyorsunuz benzincilerle falan anlamadim. Giro nun ufacik pompalari.var psi gostergeli . Iki farkli siboba uyumlu. Ben onunla rahatlikla 95 psi basabiliyorum bisiklete

Bisiklet lastiğini benzincilerdeki pompa ile şişirmek çok uygun değildir. Bu pompalar araba lastiklerine hava basmak üzere yüksek debili olarak ayarlandıkları için örneğin siz 60 psi basmak istiyorsunuz diyelim pompa 50 basıp tekrar kontrol edip eksik olduğunu görerek tekrar bastığında 70 psi basınca çıkartabilir, çünkü her hava basması bisiklet lastiğine göre fazla bir debi verir, hassas bir ayar yapamazsınız. Şu şarjlı pompaya bir bakın isterseniz

Son düzenleme:
En sağlamı arkadaşların da dediği gibi göstergeli ayak pompası.Zamanında almadığıma çok pişman olmuştum ilk şişirmede.Çok büyük rahatlık.80-90 liraya işinizi fazlasıyla gören pompalar var.

(link)

Bu ufak ve 100 psi rahat basiyor arkadaslar :)
Bende bu pompa var. 90'dan sonrası yorucu olsa da 110 psi basabiliyor. Üstelik basıp basmadığını görebiliyorsun.
Elinle taş gibi, olmuş bu dediğin lastiğin aslında 70psi'da olduğunu gösterip şaşırtabiliyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Bende bu pompa var. 90'dan sonrası yorucu olsa da 110 psi basabiliyor. Üstelik basıp basmadığını görebiliyorsun.
Elinle taş gibi, olmuş bu dediğin lastiğin aslında 70psi'da olduğunu gösterip şaşırtabiliyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Aynen abi 90 a kadar rahat oluyor, dinlene dinlene 105 e kadar yolu var :D

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Arkadaşlar kaç kere denediysem 50 60 psi fazlası basamıyor benzinliklerdeki pompalar. Küçük el pompasi bile rahat 90 psi ve daha fazlasını görüyorsunuz hiç uğraşmayın benziklikte falan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
En sağlamı arkadaşların da dediği gibi göstergeli ayak pompası.Zamanında almadığıma çok pişman olmuştum ilk şişirmede.Çok büyük rahatlık.80-90 liraya işinizi fazlasıyla gören pompalar var.
Carfour'dan gojo marka göstergeli ayak pompası almıştık bisikletimi yeni aldığım zamanlarda 5-10 kullanımda pompanın mekanizması kırıldı.

Ben lastikçi arkaşımda aparatla hava bastırmıştım. Hiçbir problem olmadı.

Aynen abi 90 a kadar rahat oluyor, dinlene dinlene 105 e kadar yolu var :D
Aynı ürün bende de var. Sıfırdan 60 a anca basabildim. Yordu beni. İlerde benzinlikte 80 e bastım sonrasında. İdare etmesi açısından 60 a basılıyor ama onun üstünde zorluyor baya.
Not: 700x35c lastik max psi 87

• Beğen
@turbotx150 Adını bile duymadığınız markalara bulaşmamak lazım, bilindik ürünler her zaman daha sağlam çıkar.

@mariokaldato @Özcan Abilerin de bahsettiği Giyo marka el pompasının göstergesizini zamanında kargo dahil 20 lira gibi komik bir fiyata almıştım hala bisiklet üzerinde takılı.Ayaklı pompada linkteki ürünü almamda en büyük etken bu küçücük ama canavar gibi hava basan pompa oldu.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Ben kullanıyorum gayet memnunum
Sibobu açıyorsunuz, daha sonra kalın kısmı aşağıda olacak şekilde siboba takıyorsunuz
Makineden psi ı ayarlıyorsunuz
Lastik işaretini tıklıyorsunuz
Ben 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum

• Beğen
Forumda bir arkadaş önermişti de hala almadım. Bir de burada sorayım bu ürün yol bisikleti için ideal midir?
(link)

bu ürünü alana kadar iyi bir ayaklı pompa bence daha çok işini görür. sabah çıkarken kompresör gürültüsü ile herkesi uyandırmazsın o_O

bu ürünü alana kadar iyi bir ayaklı pompa bence daha çok işini görür. sabah çıkarken kompresör gürültüsü ile herkesi uyandırmazsın o_O
Uyandırma sıkıntısı olmaz aksine onlar beni uyandırıyor genelde

Decathlondan aldığım dönüştürücü benzincilerde çalışıyor. İstediğim psida hava basabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Geri