Scudo Sports

Benzin fiyatları.

atalarimiz ne demis ataruh bey: zararin neresinden donulse kardir.. bence birseyleri duzeltmek icin yapilacak tek sey birseyleri duzeltmeye baslamaktir...

Scudo

Elbette , elbette,
Ama insanın tam olarak anlatamadığı bir şey var şu anda Türkiye de.
Ölü toprağı de, atıl kalmışlık de , artık nasıl tanımlanabilir bilemiyorum.
Bir şey var.
Öylesine sarmışki toplumu !
Görülmeyen bir düşman.
Garip bir bilinç altı durumu. Tüm ülkeye kripton vermişler sanki. :)
Dibe vurup pik yapmasını bekleyoruz işte.:(
Bu boş oturuyoruz anlamına gelmiyor elbette.

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
bisikletlere vergi ödersek yollarda bizimde bir payımız olacak ama devlet motorlarla başı belada ( ogs'den ve kgs kaçak olarak geçenlerden yanı ) birde bizimle mi uğraşacak.

merak etmeyin yakında bu konuyada el atarlar araclarda olduğuğibi bisiklettede
mesela(zincir muaynesi-kadro boyu muaynesi-pilaka zorunluluğu)

beyfendi yama nalzemesi eksik 50 ylt ceza olmad hıııııııı akort ayarı yok bu şekilde trafiğe cıkamazsınız

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
bisiklete çıktıkca arabaya daha az biner oldum.. bu şekilde yıllardır benzinden tasarruf ediyorum, oradan artan parayı da bisiklete ve keyfime harcıyorum :D

aslında şehir içi benzin daha çok tüketiliyor. araba yerine bisikleti kullanırsak hem benzin tüketmeyiz hem de sağlık ve mutluluk kazanırız :)

Benzin fiyatlarının artışından sonra şehir içinde bisiklet sürmek daha karlı hale geldi. Toplu taşımanın da fiyatlarını arttığını öngörürsek mevzu daha belirgin görülür

• Beğen
Tepkiler: hauy ve dtcf31
Şu an kaynağını bulamasam da şehir içinde 6 km lik uzaklıkta bisiklet daha avantajlı diye bir araştırma vardı sanki . Ispartada otobüs öğrenciye 2 TL oldu , üniversite evime 7 km .Otobüs durağına yürümem 10 dakika +otobüs beklemek +otobüsün varışı toplamda 30 dakikayı buluyor .
Bisikletle gidersem 18 dakikada okuldayım . Günlük 4 TL kar :harika:

Benzn fiyatı 7 tl olunca binmeyi hiç kesmedim
1 ay boyunca Eskişehirden
Bir hafta sonu için Bursa yaptım
Ertesi hafta Çanakkale yapıp geldim
Ertesi hafta bayram iznine çıkıp 2000 km yaptım
Geçen hafta sonuda Ürgüp yapıp geldim
Toplam benzine verdiğim para 1600 tl
Binen ile binemeyen belli olsun değil mi[emoji6]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan ve hauy
Hayat pahalılığı o hale gelmiş ki;artık insanlar şu eski konuyu hortlatayım da eskiden kaç para üzerinden tartışılıyormuş şu meseleler bir göreyim diyorlar :booo::naslyany:

• Beğen
Tepkiler: hauy
@hauy yağmurlu havalar hariç hep bisiklet kullanman senin bisikletinin fiyatını çıkarır valla :harika:

• Beğen
Tepkiler: hauy
@Mehmet Metin Levent Haber yanlış. Adam mesleğe astsubay olarak başlıyor. 1995 yılında subaylığa geçiyor. 23 yıllık subaylık geçmişi var. Haliyle 23 senede terfi ede ede yükseliyor. Orduda astsubaylıktan subaylığa geçişler var.

@EnginK.
Tipik bir cehape haberi paylaşmışlar benle. Teşekkür ederim düzeltme için.

@Mehmet Metin Levent pek çok başlığa, başlık ile alakası olmayan yorumlar yazıyor ve forumu adeta kendi sosyal medya hesabınız gibi, facebook, twitter hesabı kullanır gibi kullanıyorsunuz. Şimdiye dek hiçbir yorumunuz silinmedi ama bu konuda özen göstermemeye devam etmeniz durumunda yorumlarınız silinmeye başlanacak ve o konudan uzaklaştırılacaksınız :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Efe Bey
@dtcf31 hava güzel oldukça sürmeye çalışıyorum ,soğuklar başlayınca pek mümkün olmuyor benim için giyim ekipmanı yönünden

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Geri