Scudo Sports

benimkiler

Scudo
bu 2 dostumuzla tanıştırdıgınız için teşekkürler güzel bisikletler gerçekten.güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: felis911
iki bisikletiniz olması çok güzel kıymetini bilin şanslısınız siyah bisikleti yolda kullanıyorsunuz sanırım güle güle kullanın :)

@ismailağıllı

teşekkürler. evet siyah olan uzun yol ve şehirde ki arkadaşım diğeri ise dağda taşta koşuşturduğum

çok güzeller maşallah biraz tezatlık olmuş siyah yolda beyaz dağda ormanda:)
ama güzel olmuş...

• Beğen
bisikletleriniz çok güzel
dağdada,yoldada,kazasız sürüşler dilerim
iyi günlerde kullanın

• Beğen
sanki siyah olanı eşinizinmiş gibi duruyor;) . aman deyim sonra azar işitmeyelim :eek: :eek: ..... :D

kazasız belasız güle güle kullanın :) :)
dağda yolda siz işi çözmüşsünüz.

• Beğen
@Hasan Hakan Koç

aman aman nasıl öyle bir şey diyebilirim. eşimin ki sedona711 in siyahı bu siyah ise benim bergamont 28'' lik hem de gövde ölçüsü biraz fazla onun için

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Bergamont'un bir kardesi de ben de var. Gorunumleri benziyor. Surumu cok zevkli. Izmir'de sehir icinde mazgallara dusmesek bir de :rolleyes:

• Beğen
@aydin

kabus o mazgallar yine de sürüşüne diyecek yok çok zevkli

Güzel insan meraba.
Bisikletlerinizi iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.Bisikletlerinizin de sizden yana şanslı olduğu muhakkak.

Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olrak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Murat, Sedona çok şık duruyor, siyah bisikletin nasıl bir şey olduğunu tam anlayamadım ama umarım bir gün keyifli bir turda tanışırız kendileriyle...

• Beğen
tü tü tü nazar değmesin kuzulara:):):) sağlıkla bol pedallayın inşallah. çok tatlı keratalar:)

• Beğen
Geri