Scudo Sports

Benİmde artik bİr salcom var:):)

Tepki
1
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c67.0.403.403/p403x403/551032_10150947188974451_739521596_n.jpg

En son bısıkletten ındıgımde 11 yasındaydım suan ise 26 yaşındayım..Birden bire bisiklet sevdası olustu ıcımde ve gıttım salcano efes 26 d aldım baslangıc ıcın yeterlı sanırım ılerıde cok daha ust sevıye bısıklet alıcam gayet memnunum cok sevıyorum bısıkletımı:) bıkacgundur kullanıyorum bugun 30 km yol yaptık cokta yorulmadım yokus yukarıda cok tırmandık salcomla bakalım benı nerelere goturecek daha:):)

Scudo
Hayırlı olsun. Bisikletiniz çok güzel duruyor yalnız, 5 TL'lik kilitler kullanmayın. Makasla bile kopartılıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Taş
@Mesut C.

tesekkur ederım henuz cok cok acemıyım aldıgım yer verdı bu kılıdı:)zaten garajda duruyo hafta ıcı hergun 15 km yol yapıyorum hafta sonu daha bugun cıktm 30 km yol yaptım:)

hayırlı olsun. çok güzel bisiklet ama keşke arka amartisörü olmasaymış.. neyse.. o kilidin aynısından bisikleti aldığım yer bana da vermişti dalga geçer gibi. çok küfür ettim ama, bir de çok pis iğrenç bir kokusu var

@ibrahim uzun

tesekkur ederım ıbrahım kokusunu bılmıorum hıc koklamadım:)alırım bı kılıt sorun degıl.ya sımdılık bılmıyorum ama cok rahat kullanıyorum agır dıyolar ama ben rahatlıkla yokusları bıle cıkabılıyorum bugun halkalı kanarya kucukcekmece menekse florya yesılkoy yesılyurt ve aynı sekılde gerı geldım oncekı gunde salonda bacak calısmıstım bacaklarım cok agrıyordu ama rahat gıdıp geldım..

Hayırlı Olsun abi memnun kaldıysan ne mutlu sana ama ilerde daha iyi bir bisiklet almanı isterim bu arada bisiklet yakıyor İnşallah kazasız belasız sürersin abim kask filan almışsındır inşallah almadıysan al sonra başına bir şey gelince bu sözümü hatırlarsın hadi iyi günlerde kullan bol pedallar :D

@xxramazanknk

kardesım daha kas almadım kucukcekmece taraflarında satan bıyer varmı??bırde fıyatları nasıl?

İyi bir kask almak istiyorsan 100Tl filan ama sana iyi kask lazım değil profesyonel sürmüyorsun yani uzun yollara çıkmıyorsun sen 50-60TL'lik bir şey al sitelerden bakabilirsin oralarda satan vardır belki ben bilmiyorum hem küçük çekmeceye bisikletçiyi bırak bisiklet sığmaz :)

Hayırlı olsun çok yakışıklı bisikletmiş güle güle kullanın.

Cuma günü sirkeci aslı bisikletten 40 tlye sedona kask aldım.yanında 30 tlye zefal kilit aldım

Hocam öncelikle hayırlı olsun bisiklet tip olarak gayet güzel arka amortisör olmasa daha iyi olurmuş ama siz memnun olduktan sonra gerisi boş.Gidonda takılı olan zımbırtı ne acaba navigasyon mu? Km saati için biraz büyük gibide merak ettim:D

Geri