Scudo Sports

benim yol arkadasım

Scudo
gayet hoş olmuş... çok güzel bir yol arkadaşı ağırlığı nasıl aşağı yukarı??

çok güzel bir makina ama yandan bir fotoğrafı varsa görmek isterim açılarını merak ediyorum güle güle kullan

arkadslar iyi dıleklerınız için cok tesekkur ederım bısıklet bıraz agır sayılır 8700 cıvarlarında 8500 hedefım sele degısımıyle inecegım herhalde ve 58 kadro.

çok hoş gerçekten.Kazasız sürüşler diliyorum.

O bir Cannondale, idare ediyor yorumuna katılmıyorum.İdareden fazlası görünüyor.Birde yandan resmini koyabilirsen..İyi günlerde kullan...

yandan resmı için biraz beklemek durumunda kalıcaksınız cunku slr takmadan yandan poz vermıycem dıyor eh napalım beklıycez:D

mehmetcim idare eder hali bunmu alemsin valla
bu idare ediyorsa yani benimkilere hiç binmezsin o zaman
hakkatten birtek seleni beğenmedim yenisini şöyle siyah birşey ayarla .

kazasız belasız mazgalsız sürüşler abicim

@Hasan Hakan Koç

hakan abi elimdekı en hafıf sele bu ve onu taktım.Sele italia slr takıcam insallah bıke and outdoora gelırse kı gelıcekmıs o zaman ıyı olucak herhalde

@giant

yaw bostancıda beraber turlarız o zaman 90 60 90 acılarını konusuruz gıant

@burgazz

olur tabi ne demek her zaman turlarız ben aslında sele ,gidon , stı kolların duruş açılarını çok incelerim ve bu bende takıntıdır bir nevi simetri delisiyim :D hele birde yamuk tablo görmim of of illaki düzelticem:D

ya memet bu bislet benim istanbul parkta denediğm bisiklet değilmi ne makinaydı be tadı damağımda kaldı kazasız belasız bol km li pedallamalar

ılker bu hem o hem degıl.o zamandan berı baya bı parca degıstı.buna bınmek ıstemezsın bındınmıde ınmek ıstemezsın:D

vayyyyyyyyyy neymiş o parcalar ultegra aynakol diyordun aldınmı yoksa hem ben xt aynakolumuda aldım beraber bi performans yapalım ozaman bana da bir tur verirsin ozaman bakalım beni yakalaya bilecekmisin

Geri