hocam öncelikle böyle hayvansı yaratıklarla kimse karşılaşmak istemez.tabi bunların kiminle karşılaşacağı ise hiç belli olmaz. ama söz konusu hayvan vari insanlar olunca kaçmak imkansız gibi bir şey oluyor. çünkü yaşadığımız çevre genel itibari ile empati yeteneğini kaybetmiş kafasını gövdesinde ne için taşıdığı belli olmayan, konuşurken kelimeler yerine sanki kurşun saçan tuhaf yaratıklarla dolmuş durumda.
adam sizi resmen tehtit etmiş. ama siz insancıl bir insan olduğunuz için karşıdaki insana bu konuşmalarından sonra dahi insan muamelesi yaptığınız için durumun farkına varamamışsınız her medeni insan gibi.
bu adamın yönetici sıfatından haberdar olduğunu zannetmiyorum bile. eğer böyle bir apartman sisteminden haberdar ise dahi yönetici yanına alarak kapınızı çalacağını hiç zannetmiyorum.
sizi gördüğü zaman öyle öküzün trene baktığı gibi bakacak ve sizin tepki vermenizi bekleyecektir. işte burada size önerim hiç tepki vermeyin iyi geceler yada iyi günler zamanın hangi saati ise bunlardan birini dileyip arkanıza bakmadan gitmeniz.
daha fazla tepki vermenize hiç gerek yok nitekim evrim aşamasındaki bu tip insanlarla uzlaşabileceğinizi hiç sanmıyorum.
keyfinizi bu gibi insanlar kaçıracaksa bu ülkede hiç bir şekilde mutlu olamazsınız bunu size rahatlıkla söyleyebilirim.