Scudo Sports

Benim Yeni Kankam :) Salcano 241 SV

Scudo
bende 240 srv almayı planlıyorum ve beyaz mavisi gerçekten süper oluyor
bide şöle bişi var fiyatları aynı siz bana 240 svr yimi önerirsiniz yoksa 241 sv yimi yorumlarınız bekliorm

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah..

@yücel güngör

241 SV ve 240 SRV arasındaki fark sadece SV de shimano SRV de ise Sram Marka Vede 241 Sv de Vites kolları ve fren kolları shimano olurken SRV de Vites kolları Sram fren kolları Tektro marka.Foruma üye olan koray abidede 240 Srv var bisikletten memnun o 450 ye aldı. Ben 500 tl ye aldım ama onun bisikletin jantlar arızalı çıktı ve Salcano firmasına geri gönderdi ama gerisi geriye gönderdiler jantları oda 200 tl para verip shimano jant aldı.Bisikletinden gayet memnun zaten pek bi fark yok eğer disk almayı düşünürsen kesinlikler hidrolik al...
Bol Pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@Lütfü Ekşioğlu
bende ondan aldım :) ama başka mal olmadığı için beyaz mavi almak isterdim ama yoktu fabrika üretimi durdurmuş 15 gün sonra başlıcakmış 15 günde gelmesi sürermiş 1 ay dayanamam dedim aldım dün

Uzun bir aradan sonra tekrar konudayım 1 senede ne yollar gördü bu bisiklet..Neleri değişti eklendi Kocaelinde gitmediği yer kalmadı.Yeni halinin fotoğrafları ve turlardan kareler ise yakında.. :)

Geri