Scudo Sports

Benim Yeni Kankam :) Salcano 241 SV

Scudo
Bu yılın en çok tutan şanlı rengimi acaba herkez kırmızı alıyor :)
Güle güle kullan arkadaşım.Pırıl pırıl bisiklet.Bende bunun bir alt moeli 210v var.Gri rengi hoşuma gitti benimde :D

• Beğen
Tepkiler: Cemre Can Süral
Duruşu çok güzel, güle güle kullanın...

bende aynı bisikletten almayı düşünüyorum.nasıl kullanımı rahatmı? uzun yol yaptınmı?

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim, bol pedallı günler.

Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle.

Diğer aksesuarlar tamdır inşallah.

Kask, gözlük, eldiven, pompa, suluk, tamir gereçleri, Km sayacı ....uzadıkça uzar bu liste :D

En önemlileri de güvenlik için olanları ;)

@Muammer A.
Bu bisikletle hergün 34 km yol yapıyorum gayet rahat ama sen daha fazla km yapmayı düşünüyosan ve şehir içi kullanıcaksan citysport modellerine bi bak :)

Bisikletiniz Hayırlı olsun. bende bu bisikletten almayı düşünüyorumda. sakıncası yoksa nereden ve ne kadara aldıgınızı söyleyebilir misiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cemre Can Süral
@Lütfü Ekşioğlu

Kardeşim ben aslında kırmızı almıcaktım ama başka renk yoktu :D Kocaelide aradım aradım bu modelden zor buldum.Bu renk daha fazla ilgi çekiyo :) memnunum renginden :D

@Hasan Kılınç
Saolun Ben Kocaeliden aldım İstanbul AVM 'den ilk gün 572 dediler almaya gitçeğim gün 600:boese157: bizde sinirlendik veriyosan 500 e ver yoksa almıcaz dedik paşa paşa verdi :D

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Giant_Delisi_Ali_Rıza

Saolun Teşekkür ederim. Bol Pedallamalar

Hayırlı olsun KAZASIZ BELASIZ kullanman dileğiyle benim gibi 2.günden ayağı kırma :)

ASALETİ RENGİNDE ;)

hayırlı olsun. 2011 kadroları muthıs. bende 1 hafta once 210 v aldım. cok memnunum. gule gule kullan :D

Geri