Scudo Sports

Benim talihsiz bisikletim ve digerleri

Tepki
48
Bisikletim scott aspect 60,daha yeni sayılır,ben o kadar titizlikle bakımına özen gösteriyor olsam da,muhakkak bir aksilik gebe oluyor,hani bi tur versene derler ya,rica eden arkadaslar oluyor,eh,biz de ayıp olmasın diye veriyoruz ama sen gel arkadas bak su ise.kime versem bisikleti kaza yaptı,bi sürü sorun cıkardı basıma.bu aksam da arkadas kaza yaptı,arka tekerin jantında bi sorun oldu,fren pabucları tekerin belli bir kısmında jantı yalıyor gıcırtıya benzer bir sorun cıkarıyor,ayrıca en son viteste giderken(3e 7) ses cıkıyor ama 3e 6ya düsünce ses kesilyor.nedir sorunn yardımcı olabilecek birisi cıkarsa cok sevinecegm:mad:

Scudo
@Can Erdoğan

Özelden mesajlara cevap veremiyorum ama tesekkür ederim. Akor ayarı bozulmus evet,pabucu alyen ile gevsettim en azından gıcırtı sesi gitti ama yine de tekerin belli yerinde fren etkisi yapıyor pabuc.kendi cabamla halledemeyecgm birseyse bisikletciye gidecegm? Ve aktarıcı ayarını yapmaya calısacagım,umarım halledebilirim

Can abi tahminimce bisiklet arka aktarıcı üzerine devrilmiş.Gevşetmene rağmen fren yinede sürtüyorsa zaten jantlar bayağı bir yamulmuştur.Eğer teknik bilgin hiç yoksa bence hiç uğraşma kadroyu çöpe çıkartırsın neme lazım.Bir bisikletçiye götür bisikletçi jantları düzeltir.En fazlada 10 lira falan tutar.Arka aktarıcıda 7 deyken ses veriyorsa büyük ihtimalle ya aktarıcı biraz yamulmuştur düşmenin etkisiyle yada vites ayarı bozulmulştur onada büyük ihtimalle para almazlar abi.Saygılarımla :)

• Beğen
Tepkiler: Can Erdoğan
kadroyu demişim jant olucak kusura bakma abi :D

@M.Burak KARADAĞ

Tesekkür ederim kardesim,dedigin gibi bir bisikletciye götürmem gerekiyor,epey ugrastım biraz bilgim de var ama beceremedim bir türlü,pabuclar hala belli bir yerde janta sürtüyor,ya da jant mı pabuca sürtüyor ne:) üzüldügüm seyse daha bir kere bile üstünden düsmedigim,hoplamadıgım zıplamadıgım bisikletimi ikinci kez bisikletciye baskası yüzünden götürecegm olması,napalım can saglıgı.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Geri