Scudo Sports

Benim Mosso Mustang :)

Scudo
Çok şık olmuş gerçekten bencede uyum açısından kusursuz ama nedense bende daha hafif olmasını bekliyordum yanlış mıyım yada maşanın ağırlığını ben mi yanlış biliyorum ??

Çok güzel bir bisikletiniz var..Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Arkadaşlar öncelikle hepinize dileklerinizden dolayı teşekkürler....

Bisikleti 10kg'da bitirmekti asıl hedefim ama bildiğiniz gibi döviz kurlarının istikrarsızlığı seleborusu + jant seti + aynakol gibi parçalarda değişiklik yapmamızı engelledi.

Marzocchi Corsa SL WC : 1700 gr (tst kontrol dahil) bilgilerinize sunarım

http://img170.imageshack.us/img170/42/dsc0175lb0.jpg

Bu arada sanki gidonla(ya da boğazla) lastik tam ortalanmamış gibi :) yada çekim açısından dolayı öyle duruyor tam emin olamadım:eek:

Bu arada sanki gidonla(ya da boğazla) lastik tam ortalanmamış gibi :) yada çekim açısından dolayı öyle duruyor tam emin olamadım:eek:

bana da öyle geldi ama çekim açısından dolayıdır :)

Valla ben bişey diyemiyorum güle güle kullan can abi....
Bu arada o kırmızı vidlar boğazda ne kadar sağlam olur acaba merak ettim ya bende mavisini mi alsam ne...

Selim Abi demek gizli bomba buydu :)

Dehşet olmuş. Gerçi her ne kadar artık gözlerim bu seviyedeki her bisiklette disk fren arasa da (Hakan Abi kulakların çınlasın :)) yine de çok çok şık görünüyor.

Güle güle kullan, derecelerle paralansın inşallah ;)

Can abi çok güzel, fotolarda baya bi yakışıklı çıkmış :)

Çok güzel bisiklet hayırlı olsun. Bende bu kadrodan almayı planlıyordum o yüzden kadro hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? Memnun musunuz? Artıları ve eksileri nelerdir?

bisiklet süper ötesi olmuş iyi günlerde kazasız sürüşler dilerim

Arkadaşlar Bisikleti 21 Mart Cuma günü 2 günlük çalışma ile topladık...
kadroyu 2 ay önce maşayı da 15 gün önce satın almıştık.
aynakol ,gidon, vitesler avid fren bacakları,teker setleri xtc team'mizden çıkma...
Açıkçası henüz test edemedik ama en kısa sürede antremanlara başlayacağım
cross country yarışlarında koşturacağız Mustang'ı :)

Evet Çağrı haklısın vidalar beni de korkuttu ....Serkan okeyi verince düşünmeden montajladık kırmızıları .....Sıra aynakol için uygun olanları bulmada

Bisiklet sanat eseri gibi toplanmış zaten fotoğraflarlada bir güzel vurgulanmış.
Bisikletle ilgili yorum yapmaya gerek yok.Fotoğraf makinesi de çok güzelmiş... ;) (Yüksek İSO değerinde noise yapıyo mu??)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Renk uyumu mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: selimcan
muhteşem ve gayet sade ve hafif bir xc makinası
selim abi güle güle kullan darısı benim başıma demekten başka bir carem yok
ooffffff

Arkadaşlar bu arada Mustang "vahşi at" demektir ;)

İyi günlerde kullanın.Çok güzel olmuş.Çok zevkli bir seçim olmuş.Paylaşım için teşekkürler. Saygılarımla.

Merhaba Can baba,
Bisikletin gerçekten çok güzel olmuş.Şu an bu satırları iş nedeniyle geldiğim Antalya'dan yazıyorum.
Açıkcası her bir parçanın uyumu için kafa yorulmuş ve zaman ayırılmış, her halinden belli oluyor.
iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Bu arada çok yakın zamanda yol canavarını garajından çıkartmak üzereyim.Çalışmalaların artık sonuna geldim diyebilirim.
Hafta sonu buluşma yeri Kaçkar bisiklette görüşmek üzere.

Sevgi ve saygılarımla.
İlkay Alpertonga

Vaaayy İlkaycım senden de birşey kaçmıyor doğrusu ... :))

teker seti - sele borusu ve klpç.-aynakol gibi parçalarda da değişiklik yapmayı istiyorduk fakat daha önce de belirttiğim gibi kurlar engelledi...

Şu asfalt canavarını bir çıkarsan da görsek artık ..!!!
yeni Sram yol serisi ile mi topladın ??

hafta sonu görüşürüz...

@HaliliOzturk

Valla ben disk fren arıyorum ama o Avid Ultimate v-frenler esnemezlikleri ve dozlama kabiliyeti ile oldukça yüksek performans veriyo bide kaliteli v-fren yanakları olunca jantta süper kanka... Bide Can abi onların kollarınıda lamış tam takım olmuş eminim fren performansı biraz daha artacaktır...

@matrixod

Çekilen fotoğraf makinası Nikon D40s ve üstünde standart gelen 18-55 objektif var... Detayları çok bilmesemde iso 800den sonra çekil fotoğrafa yakınlaştırma yapınca görülebilen ince bir gürültü oluşuyor...

Geri