Harun ÇEVİK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 955
- İsim
- harun çevik
- Bisiklet
- Diğer
2 gün önce aracımın sigorta süresi dolduğu için bu gün sigorta şirketlerinden fiyat araştırması yaptım. 1 yıldır kullandığım 15 yaşındaki arabam (hiç kaza yapmadım) için aldığım en iyi fiyat 900 küsür tl. Geçen yıl 520 tl sigorta bedeli öderken "ilk araban olduğu için fiyat yüksek, seneye daha ucuz olur" dediler. Sonuç tam bir hayal kırıklığı.
Arabamla herhangibir duygusal bağım yok. Yakıt fiyatlarından dolayı nadiren buluşuyoruz. Aşk yok aramızda sadece iş. Sigorta bedelini de duyunca aramızda ayrı bir soğukluk oldu. Alternatif yollar da düşündüm fakat 6 aylık bir bebek sahibi olmamdan dolayı arabaya mecburum.
Şimdi ben bunları neden mi anlatıyorum. Eminim ki benim durumumda olan bir sürü arkadaşım vardır. Konuyu açıp senkronize isyan edelim dedim.
SAYGILAR...
Arabamla herhangibir duygusal bağım yok. Yakıt fiyatlarından dolayı nadiren buluşuyoruz. Aşk yok aramızda sadece iş. Sigorta bedelini de duyunca aramızda ayrı bir soğukluk oldu. Alternatif yollar da düşündüm fakat 6 aylık bir bebek sahibi olmamdan dolayı arabaya mecburum.
Şimdi ben bunları neden mi anlatıyorum. Eminim ki benim durumumda olan bir sürü arkadaşım vardır. Konuyu açıp senkronize isyan edelim dedim.
SAYGILAR...