Scudo Sports

Benİm Harİkam

Hayırlı olsun.Güzel bir bisiklet rengi de çok hoş.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
Scudo
saol;)bol pedallı günler hepinize

...emeğe saygı...

Güzel olmuş hayırlı olsunda bu bir xc kadrosu free ride için pek uygun değil kırılırsa garantiye girmez .

• Beğen
@deore79

trial amaçlı kullanıyoruz zaten şimdiye kadar sorun olan olmadı bi tek ekrem arkadaşımız arka kulak üstünden kadroyu çatlattı başka sorun yok sd 721 i olup da sorunu var diyen. ilgi için teşekkürler

@cannn3715

biz o dişliyide takarım kardeşim sen hiç merak etme bi yaz gelsin beraber takarız :D
okiş

yoo ikinciyide sökerdim kullanmasam:Dewet havalar bi ısınsa şu ürgüp yoluna bi çaksak artık bea:D(bu arada arka kulagın üst kadro kısmında çizikmi var çatlakmı belli değil inşallah çiziktir:()

:(boyayı kazımak gerekiyomuş anlamak için çatlak olup olmadığını ama kıyamıyorum en iyisi şanşa bırakmak :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

inanılmaz şık.. çok güzel bir bisiklet bol keyifli geziler diliyorum saygılar..

• Beğen
;)yorular için teşekkürler olumlu olumsuz hertürlü eleştiriye açığım.görüşlerinizi bekliyorum

sakın kardeşim sansa bırakma kazıyalım bi boya parası veririz hiç olmasa çalaksa parçalanır gider senin sarı sirseri:D:D

yok yaa kıyamıyorum nede olsa çatlaksa da kaynak yapılacak kırılancada en iyisimi kırılırsa yaptırırız;):D

süper tek kelimeile ama bi tek kelime yetmez bunu açıklamaya

:D:D:D:D

ne diyim tmm mı dim devammı dim gene yazmak istedim çünkü bisiklet çok hoşuma gidi sürmek daha nasıp olmadı ama sümümü çekebiliorm:D:D:Dhehehe irençmi oldu ne???;)

gerçekten çok kaslı duruyo
güle güle kullan
Allah ayırmasın

• Beğen
:Damin saolun şimdi fren vites kablolarıda yeşil oldu yeni halini en kısa sürede ekleyeceğim ;)

Geri