Hüsnü Deniz Kalaycı Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 656 Tepki 184 Yaş 31 Şehir Konya İsim Hüsnü Deniz Kalaycı Bisiklet Scott 29 Mayıs 2009 #21 @Muhammed PINAR Bende oldukça uygun bir fiyata bulduğum hayesler var zaten belkide o yüzden sürtmüyordur
@Muhammed PINAR Bende oldukça uygun bir fiyata bulduğum hayesler var zaten belkide o yüzden sürtmüyordur
M Muhammed PINAR Forum Bağımlısı Kayıt 16 Mayıs 2009 Mesaj 602 Tepki 169 Şehir Eskişehir 29 Mayıs 2009 #22 @H.Deniz Kalaycı belki öyledir... bakış açısı disk sistemi de olsa V-Fren Sistemi de olsa sürtme yapıyor arada şu sorun bi çözülemedi ya :S herkes mutlu olcak bi çözüm yolu olsa :S
@H.Deniz Kalaycı belki öyledir... bakış açısı disk sistemi de olsa V-Fren Sistemi de olsa sürtme yapıyor arada şu sorun bi çözülemedi ya :S herkes mutlu olcak bi çözüm yolu olsa :S
E Experiment 67 Aktif Üye Kayıt 15 Mayıs 2008 Mesaj 117 Tepki 106 Şehir aşağı dudullu ümraniye 5 Haziran 2009 #23 bence en iyi gürsel abi gayet iyi söylemiş bendede disk var sürtüyo zamanla ayar yapmayı öğrendim şimdi gayet iyi çalışıyo Tepkiler: Gürsel A.
bence en iyi gürsel abi gayet iyi söylemiş bendede disk var sürtüyo zamanla ayar yapmayı öğrendim şimdi gayet iyi çalışıyo
K Kutay Han Üye Kayıt 20 Haziran 2009 Mesaj 44 Tepki 4 Şehir Türkiye 21 Haziran 2009 #24 Ayar yapıp tutturamayanlardan biride benim Malesef bu disk fren sorununu çözemedim bir türlü