çok önemli bişey değildi be bulut,yerdeki su birikintisinin azizliğine geldi arkadaş,frenlere asılınca kendini yerde buldu.ama bir problem yok hiç bişey olmadı...
Hayırlı olsun. Ben de dün aldım Bianchi Sauk'umu. Bursa Özdilek'te stok bitirmek için ucuza satıyorlardı. Son bir tane Sauk kalmıştı. 750 TL 'ydi. Tam da benim boyuma uygun olanı kalmış 19 inç. Hemen kaptım. Bir de yol için sizinkinin tipinde bir lastik alsam tam süper olacak !
@ömürcan güler
süper bir fiyata almışsınız,allah kaza bela vermesin,asfalt lastiğini kesinlikle tavsiye ederim,farkını taktıktan sonra daha net anlarsınız.tekrar hayırlı olsun bol pedallamalar...
Lastik almayı düşünüyorum ama siz kullandığınız için sizden bilgi almak istedim lastiği almadan önce... Lastiğin viraj,yol tutuş ve en önemlisi kayganlığı nasıl? Fren sıktıktan sonra çok kaymıyordur umarım? Bir de bu modelin adı ve fiyatı nedir? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!..
@ömürcan güler
bu lastikler piyasada bulabileceğiniz fiyat/performans olarak en iyilerden birisidir,yerde aşırı bir su birikintisi varsa ani fren yapmayı kesinlikle önermem sıkıntı çıkarabiliyor ama bunun haricinde inanılmaz iyi bir lastik,virajlardaki performansından çok memnunun yol tutuşu konusunda hiçbir şikayetim olmadı,ve emin olun çok zorladım ) markası rubena 26x1.90 ebatlarında daha incesi de bulunabilir ama bence bu kadarı yeterlidir...