Scudo Sports

Benim Buda

Scudo
"benim BUDA"
yazınca.."Buda" nı merak ederek baktım.. Oysa Buda tekdir bildiğim.
Sonra bir baktım ki sayfanın altında 7-8 kişi daha benim "buda" larından bahsediyor.
:)
Lütfen Türkçenize sahip çıkın, bilerek öğrenerek yazın.Yanlış anlaşılıyor ve yanlış anlatıyorsunuz.

dahi anlamında de da ayrı yazılır.
Doğru anlatım
Bu da benim, ("benim bu da " olmaz zaten)
Daha doğru anlatım:
Bu bisiklet de benim.

(ya da ve açıklayıcı anlam da ki ayrı yazılır..)

dostlukla..

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
birader bmx güzel:) sen kartal da mı oturuyosun.:) ve bu bmxi kartalda mı toplattın:) bu cinsleri iyi bilirm.:D bizim burda yapıolar bu bmx leri:D:D zirve den dir kesin. toplama..

Arkadaşlar minik bir uyarı: Burası bir forum olduğundan bozuk Türkçe kullanımı eksi rep ile değerlendirilir. Ve ayrıcada mesajlarınız silinir bilginiz olsun.

bisiklet guzelmiş gule gule kullan bendede var bi tane nikelaj bisiklet satmayı duşunüyorum ama ne kadar ettiğine dair bi fikrim yok zaten bu türlerden piyasada da yok,ayıptır sorması kaça aldın ?

@recep tercan

onun bunu kaç paraya aldığını bilmiyorum fakat senin ki de buna benzer birşeyse 2. el olduğunuda düşünerek "bence" 150 tl eder ben şahsi fikrimi söylüyorum daha fazlasını vermem ama her malın bi alıcısı vardır daha pahalı satmak istiyosan bulursan alici satarsın. :eek:

@N.Erdem TUGRAHAN

bisikleti tek teker üstünde tutup tartıya koyunca hep değişik çıkar çünkü ellerinle gidondan bisiklet düşmesin diye tuttuğunda ya bisiklete ağırlık katarsın yada bisikletin ağırlığını alırsın yani 200-300g kadar eksik veya fazla sonuç elde edersin

ama herhangi bi kargo dükkanında geniş bi tartıya önce gidonu 180 derece döndürüp sonra bisikleti ters cevirdiğin vakit bmxini rahatca tartabiliyosun yeter ki dükkan calişanlari onaylasın

@kamil şahin

ben hicbiseyi takmadim senin dediginde dogru ve guzel bi yontem ufak seylere takilmam bence sende takilma, takilanda oldugunu sanmiyorum.

Geri