Nereden başlayım ne yazayım bilemedim ki
24 sayfanın 24 ünüde okudum... Konu öyle bir konu olmuş ki okutuyor kendini ve siz bir sonraki sayfa neden otomatik gelmiyor ki diye kendinize söyleniyorsunuz
Bunca sayfada okuduğum mesajlarda anladığımdan yola çıkarak size "abi" diye hitap etmek istiyorum...
Öncelikle şunu belirteyim bisikletten teknik manada çok fazla anlamayan biriyim yavaş yavaş öğreniyorum ama kaliteyi anlamak için bilmeye gerek yok görmek yetiyor... Hele de istek ve yaşama yönelik düşünülerek hareket edilmiş sonrasında buralara bu bisikletlere ulaşılmışsa tadından yenmiyor abicim
Diğer belirtmek istediğim de şu ki abi sabrınıza hayran kaldım..."Yol bisikleti şart, yol bisikleti olmalı, niye hepsi aynı tür vs vs. " üşenmeyip alçak gönüllülükle hepsine cevap vermişsiniz...Açıkçası ben bisikletlerinizden daha çok sizi davranış ve sıcaklığınızı sevdim
1 ay öncesine kadar şahsıma ait bir bisiklet yoktu hep emanet bisikletle turlara katıldım... Hep bir bisiklet alma düşüncesi, tür olarak belli marka model belli değil... Hepsini belirledik derken bu sefer maddiyat girdi işin içine... Olayları az biraz öğrenince seviye kendime göre biraz daha yükseldi ve çok şükür şimdi istediğim gibi bir bisikletim var ve mutluyuz birbirimizle
Sivas'ta yaşıyorum ailem Trabzon'da... Malum yaz dönemi iş güç var fındık toplanacak... Çıktık geldik Trabzon'a, bisikletimi de getirdim fırsat buldukça sürerim dedim... Tek başıma 650 km yol yaptım burda... İşler bitti geldi gitme zamanı forumdan bir arkadaş geldiğim gün yazdığım mesaja cevap verdi ama ne çare

Bu söyleme sebebim ise ben sizin varlığınızdan daha önce haberdar olsaydım hiç çekinmez hiç üşenmez çıkar bir şekilde gelirdim, sizinle pedallamak isterdim be abi

Sorarım kendime ben bunu tek başıma yapabilir miyim evet cevabını aldığım her işi çıkar yaparım ama bisiklette bir yere kadar bazen sohbet muhabbet de istiyor meret
Biraz gözlerini yordum abi kusura bakma, depreştim biraz
Kazasız belasız, bol sürüşler diliyorum

İnşallah başka bir zaman aralığında görüşüp yüz yüze tanışırız ki bundan büyük mutluluk duyarım... İyi geceler...