Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

Vallahi Murat bey kim ne derse desin ben esinizin kullandigi bisikletin rengine bayildim ve bir itirafta bulunayim eski bisikletim icin resmini cektim ayni renk boyatmak icin bulamadilar sirf bu yuzden sattim bisikletimi donanim olarak sisin bebeginize laf yok ama estetik olarakda esinizin secimini kutlamamak elde değil imrenilesi bir renk uyumu daha nice guzel pedalli günleriniz olur insalllqh

Scudo
Hepsi güzel hepsi muhteşem.

Kazasız sürüşler dilerim.

@Rmzn

Tesekkürler Rmzn bey,
renk kombinasyonu nu kendisi secti, ben hic karismadim. :)

@ulaş kaya
Size de tesekkürler ulas bey. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Arkadaslar foruma yük olmasin diye yeni konu acmak istemedim. Bu resimlerde ki bisiklet kilidi icin öneride bulunmak istedim. Güvenli kilit arayan arkadaslara bu kilidi öneririm. Dünyanin en güvenli bisikilet kilidi.

Markasi Abus
Katlanir kilit
Granit den üretilmistir... (testere ile falan kesilmez ve kirilmaz)
Kilidi özel güvenli kilit (Hirsiza engel yoktur ama bunu kolay kolay da acamaz bence)
Uzunlugu 1 metre
Agirligi 1000g (Sahsen ben bisiklet üzerinde tasimiyorum, sadece sirt cantasinda kilit gereken yerelere gidersem beraberimde götürüyorum)
Fiyati +-90euro civari

http://img194.imageshack.us/img194/219/w5zp.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/8323/e4wi.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/4835/7r57.jpg

http://img853.imageshack.us/img853/7386/y3p9.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/992/zxay.jpg

Umarim saglam ve güvenilir kilit arayan arkadaslara yardimci olmusturum
Bu konuyu baska yere acmami tavsiye ederseniz, istediginiz yere konuyu acarim. :)

Murat Bey bilgilendirme için teşekkür ederim. Foruma katkılarınız paha biçilemez iyi paylaşımlar iyi pedallar birde Kandiliniz mübarek olsun :)

@murat cömez

Hangi kilit olursa olsun o bisikletleri hayatta yanımdan ayırmazdım abi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bende zaten öyle yapiyorum alperen, kilide hic ihtiyacim olmadi simdiye kadar. Onu öylesine almistim, daha yepyeni duruyor, hic kullanmadim.

• Beğen
@murat cömez

hocam tur bisikletinde neden dişli lastik kullanıyorsunuz?

O bir dag bisikleti dir tur degil, dag bisikleti de benim icin dag bisikleti olarak kalir. Ben fazla turlar yapmam ama tur yapinca da sadece o bisikleti kullaniyorum. Aksi takdir de ben sadece downhill yada arazide kullanirim (istersen bu konu da tüm resimlerime bir göz at, Sayfa 8 ve 12 de var). Dag bisikleti dag icin yapilmistir, yol bisikleti de yol icin yapilmistir. Dag bisikletine ince lastik takilmasini ben sacma buluyorum (bu benim görüsüm, tartisma konusu olmasin lutfen) Turlarda kullanmak icin tur bisikletleri alinir dag degil, dag bisikleti alip ince lastik takmak bisikletin imajini bozar. Bu ayni Arazi arabasi alinir ve altina normal taxi lastigi takilmasina benzer. Ve ayrica ben O bisikletle 100km lik turlar yapiyorum ama hic yorulmuyorum, cok da rahat sürülüyor. Her disli lastik ayni degildir, lastik den lastige de fark vardir. :)

Siyah cube yi mavi den önce toplamistim, sonra mavi Cube yi toplayinca ötekini ara da sira da kullanirim diye satmadim ama özelligini de bozmam.

Cube de calisan arkadasimi eurobike 2013 de 5 ay sonra tekrar gördüm. Sagolsun bana Kadrolar hakin da olsun, Bisiklet bakim tamir kursu hakin da olsun, cok yardimi olmustur. Sayesin de Cube yi tanidim ve her istedigimi kendisin den tegmin edebiliyorum. Kendisine cok tesekkür ederim.

http://img11.imageshack.us/img11/1476/nllz.jpg

Bisikletleriniz harika , kazasız belasız bol pedallemeler dilerim.

Nereden başlayım ne yazayım bilemedim ki :)
24 sayfanın 24 ünüde okudum... Konu öyle bir konu olmuş ki okutuyor kendini ve siz bir sonraki sayfa neden otomatik gelmiyor ki diye kendinize söyleniyorsunuz :)
Bunca sayfada okuduğum mesajlarda anladığımdan yola çıkarak size "abi" diye hitap etmek istiyorum...
Öncelikle şunu belirteyim bisikletten teknik manada çok fazla anlamayan biriyim yavaş yavaş öğreniyorum ama kaliteyi anlamak için bilmeye gerek yok görmek yetiyor... Hele de istek ve yaşama yönelik düşünülerek hareket edilmiş sonrasında buralara bu bisikletlere ulaşılmışsa tadından yenmiyor abicim :)

Diğer belirtmek istediğim de şu ki abi sabrınıza hayran kaldım..."Yol bisikleti şart, yol bisikleti olmalı, niye hepsi aynı tür vs vs. " üşenmeyip alçak gönüllülükle hepsine cevap vermişsiniz...Açıkçası ben bisikletlerinizden daha çok sizi davranış ve sıcaklığınızı sevdim :)

1 ay öncesine kadar şahsıma ait bir bisiklet yoktu hep emanet bisikletle turlara katıldım... Hep bir bisiklet alma düşüncesi, tür olarak belli marka model belli değil... Hepsini belirledik derken bu sefer maddiyat girdi işin içine... Olayları az biraz öğrenince seviye kendime göre biraz daha yükseldi ve çok şükür şimdi istediğim gibi bir bisikletim var ve mutluyuz birbirimizle :) :)

Sivas'ta yaşıyorum ailem Trabzon'da... Malum yaz dönemi iş güç var fındık toplanacak... Çıktık geldik Trabzon'a, bisikletimi de getirdim fırsat buldukça sürerim dedim... Tek başıma 650 km yol yaptım burda... İşler bitti geldi gitme zamanı forumdan bir arkadaş geldiğim gün yazdığım mesaja cevap verdi ama ne çare :) :) Bu söyleme sebebim ise ben sizin varlığınızdan daha önce haberdar olsaydım hiç çekinmez hiç üşenmez çıkar bir şekilde gelirdim, sizinle pedallamak isterdim be abi :) Sorarım kendime ben bunu tek başıma yapabilir miyim evet cevabını aldığım her işi çıkar yaparım ama bisiklette bir yere kadar bazen sohbet muhabbet de istiyor meret :) :) :)

Biraz gözlerini yordum abi kusura bakma, depreştim biraz :) :) :)

Kazasız belasız, bol sürüşler diliyorum :) İnşallah başka bir zaman aralığında görüşüp yüz yüze tanışırız ki bundan büyük mutluluk duyarım... İyi geceler...

@Tolga ASLANTÜRK

Vallaha tolga simdi ben de ne yazacagimi bilemedim :)

Öncelikle abi diyebilirsin ve bana göstermis oldugun ilgiden ve saygidan dolayi sana tesekkür ederim.
Buraya bir konu acdiysak, sorulan sorulara da sabirli olup güzel güzel cevap verilmesi gerekiyor.

Keske trabzona geldigin de beni arasaydin, seninle daglara cikardik güzel güzel inisler yapardik. Ama birdahaki geldigin de insallah görüsür tanisiriz.

• Beğen
@Tolga ASLANTÜRK
Vallaha tolga simdi ben de ne yazacagimi bilemedim :)
Öncelikle abi diyebilirsin ve bana göstermis oldugun ilgiden ve saygidan dolayi sana tesekkür ederim.
Buraya bir konu acdiysak, sorulan sorulara da sabirli olup güzel güzel cevap verilmesi gerekiyor.
Keske trabzona geldigin de beni arasaydin, seninle daglara cikardik güzel güzel inisler yapardik. Ama birdahaki geldigin de insallah görüsür ve tanisiriz.

• Beğen
@murat cömez

Ne olursa olsun bu pozu vermek cesaret işidir şahsen benim altımda o bisiklet olsa bile yapamam :)

Siz tamamen hakkını veriyorsunuz bu bisikletin. Umarım buna benzer daha da fotoğraflar görürüz Anadolu'dan :)

Hasan kardes inan bu pozu esim tesadüfen yakalamis. Yakin da video cekimleri yapmayi düsünüyorum, insallah yakin da fotoraf degil de videolarimi, sen ve arkadaslar görür.

O sürüsün bisikletle alakasi pek fazla yok (tabiki yapabilmek icin downhill bisikleti olmasi gerekiyor), sen de 1-2 sene aktiv olarak antreman yaparsan, basarirsin.

@murat cömezMurat kardeşim iyi günlerde sağlıkla kullanmadı nasip etsin Cenab-ı Hak ...Bisikletlerin hepsi birbirinden güzel fotoğrafları acaba profesyonel bir fotoğrafçıyamı çektiriyorsun diye soracağım ? :) Çünki çok güzeller .....

@Hasan Kılınç
Yok yere saygı duymayın, sorgulamadan herşeye inanmayın. Bu fotoğraf Murat Bey'e ait değildir.
Fotoğraflara bakarken dikkatimi çekti, şüphe ile yaklaştım. Fotoğraf profesyonel bir makine ve lens ile çekilmiş, diğerleriyle paralellik göstermiyor.
Herneyse, araştırdım ve buldum, fotoğraf Almanya'da bir yarışta Thomas Dietze tarafından çekimiş, fotoğraftaki şahıs da Britisches Sauwetter. iXS avrupa downhill şampiyonasından bir kare. Aynı zamanda ödüllü bir fotoğraf.
Bu durumda siz Sauwetter oluyorsunuz sanırım, eşinizin adı da Thomas olmalı??
...
Size ait olmayan bir fotoğraf ile övünüyorsunuz, insanlardan takdir topluyorsunuz, tebrik ederim çok hoş bir davranış, işte bisikletçi ahlakı budur!

Geri