Scudo Sports

Benim Bisikletim :P

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İyi günlerde, kazasız belasız kullanın :) ve kaskınıız takmayı unutmayın ;)

Güzel görünüyor . Kazasız belasız kullanmak nasip olsun

teşekkür ederim arkadaşlar=) Bir de şeyi farkettim forumdaki bayan kullanıcıların bir kısmında aynı bisiklet var neden acaba=)) ama kron'un yeni modellerini çok beğendim off offffff ne zaman biticek bu bisiklet sevdası :p

Bisiklet sevdanız hiç bitmesin :)
Genel olarak Kron'lar hem hafif, hem ekonomik aynı zamanda da kadro boyu seçeneği olan bisikletler olduğu için bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Diğer türlü ekonomik olan bisikletlerde hem kalite düşük, hem de uygun kadro boyu bulmak çok zor ve bazen de imkansız. Diğer yandan kadro boyu seçeneği sunan farklı markalar da astronomik fiyatlar isteyebiliyorlar. Yeni başlayan veya çok yüksek hedefleri olmayan kullanıcılar için gereksiz olabiliyor bu bedeller. İşte burada Kron en iyi alternatif oluyor. :)

hayırlı olsun..

kazasız sürüşler..

benimkine (kron xc 1000) çok benziyor bu arada :eek:

güle güle kullanın kron markası fiyat/performans olarak diğerlerine göre önde çıktıgı için çok tercil ediliyor kazasız belasız bol pedallar

Bu konu yanlış görmüyorsam 27-03-2006 tarihinde açılmış :))))
Hayırlı olsuna baya geç kalmışsınız :D

Kron un bu seri kadroları çok hoşuma gidiyor. Kazasız belasız bol pedallar.

@FALEZ

doğru diyorsunuz ben yeni zannetim ilk yorum yazan arkadaşa sormak lazım çok eski konuya mesaj yazmış :)

@atakan tosunoğlu

Konu hortlıyınca herkes yazmış tabiki bende öle :D hiç mesajın yazıldığı tarihe bakmadım :D :D

27-03-2006, 17:00

Güle güle kullanın

Emin olun güle güle kullanmış, eskitmişdir :)

Lütfen yazdığınız konunun yazılış tarihine dikkat edelim ölü konu diriltmeyelim !

Çok eski bir konu olduğu için kapatılmıştır.

Ancak konuyu açan üye foruma tekrar döner ve konusunun açılmasını isterse yeniden açabiliriz.

İyi forumlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri