Scudo Sports

Benim 2011 Trek Top Fuel 9.9 SSL//Hayalime Kavuştum:)

Scudo
Aman dikkat abi kaza anıında felan bisikleti koru sen git çarp aman bisiklete bişey olması :D Şaka tabiki allah kazadan beladan korusun ikinizide ... Güle güle gezin süper olmuş Maşallah Benimde HAYALİM :(

• Beğen
Tepkiler: Tüzün Akbaş
MTB de tarzım Hardtrail olsada, Bisiklet kesinlikle şahane iyi günler de bol bol pedallamanızı dilerim. :)

• Beğen
MÜ-KEM-MEL!!!! KUSURSUZ!!! başkada bişi demeye gerek yok.
ha bi de Allah kazasını göstermesin!

• Beğen
@hüseyin özbakır

Yo yo ayni dusuncedeyiz.utanmasam araziye girmeyecegim.gerci asfalttada arabalardan tirsar oldum bisiklete bisey olacak diye:)).Darisi basiniza:€

Cok tesekkur ederim herkese:):):)

bn böyle bisiklete 10 üzerinden 11 verrim :) çok harika olsun bi nazar boncuğu eksik yalnız :)

• Beğen
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.bisiklete çok güzel görünüyor.fotolardanmı bilmem 2 teker arası mesafe çok uzun gibi geldi bana.bende trek madone 5.2 almak istedim yada hiç değilse sadece tct kadrosunu alayımda gerisini kendim toplayayım demiştim mail attım abd menşeili bi kaç satıcıya geri bile dönmediler.abd de yaşayan bi arkadaşa sordum abd içinde hiçbir satıcının kargoyla trek satma yetkisi yok dedi.siz nasıl ulaştınız kadroya?uzun zamandır aramaktayım ulaşıncaya kdr aramaya devam.iyi günler

• Beğen
@alper turan

Cok tesekkurederm herkese.mesafeler ve acilar her trekte oldugu gibi cok dengeli aslinda.belki fotograflardan oyle gorunuyordur.satici icin ozelden msj atacagim.

Saygilar

Fotoğrafları bisikletin doğal ortamında çekmişsiniz :) Harika olmuş.Emeğinizin karşılığını aldığınıza sevindim :)

• Beğen
Manyak birşey bu ya.Demek hemşeriyiz.Bu aleti toplamak da İbrahim Usta'ya yakışırdı zaten.Adana ve yakın çevrede ondan daha usta eller yok.
Ben de sık sık uğrarım Dağ Bisiklet'e ,belki karşılaşırız ,yakından görürüm şu aleti. :)
Selamlar

çk güzelmiş,allah kazasız belasız bol pedallar versin.inşallah bizimde hayalimiz gerçekleşir:)

• Beğen
@Gokhan Arikan

Oncelikle herkese tekrar tekrar tesekkur ederim:).benim surekli kullandigim rota uzerinde sevdigim manzaralarda resim cektim.adanali arkadaslar bilir bukadar degisik yer sekillerinin hepsi toplasaniz15km icinde siralanmis.

Gokhan yarin birakicam bisikleti İbrahim Agabey'e,bir iki gune ancak alabilirim.yolun duserse gorebilirsin orada.

Saygilar

Geri