Scudo Sports

Benim 2011 Trek Top Fuel 9.9 SSL//Hayalime Kavuştum:)

Tüzün Akbaş

Aktif Üye
Tepki
124
Selamlar,

Neredeyse 1 yıldır parçalarını topladığım bisikletim nihayet toplandı. Adana'da Dağ Bisikletin sahibi İbrahim Ağabeyim özene bezene topladı bisikletimi.Zaten başkasına da güvenemezdim...Bu günü çokk uzun süredir bekliyordum ve beklediğime de deydi. Km göstergesi ve cygolite farlarıyla beraber toplam 10.2kg ağırlığa ulaştı.genelde farı takmıyorum ve takmadığımda da 9.7kg oluyor...Her bir parçasını özenle seçtiğim bisikletimin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Çok daha fala resim koymak istedim ama eleye eleye bukadara indi. Umarım sizde benim ufaklığı seversiniz... Darısı bütün bisiklet severlerin başına:).

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

keyifli forumlar ve sürüşler

Scudo
İlk önce kazasız belasız iyi sürüşler dilerim hayırlı olsun , gerisinde fazla söze gerek yok bence bu güne kadar gördüğüm en güzel mtb olmuş .

• Beğen
Tepkiler: Tüzün Akbaş
Muhteşem bir bisiklet olmuş gerçekten görünüşten 10 numara :):) jant seti olsun maşa kadro parça süper.. Beklediğinize deymiş diyorum kazasız belasız sürüşler

• Beğen
harika bir bisiklet ortaya çıkarmışsınız, görsellik ve parça uyumu ancak bu kadar güzel olabilir. 2011 trek kadroları gerçekten çok dikkat çekici, seçtiğiniz diğer üst düzey parçalarla da bir araya gelince adeta seyrine doyum olmuyor, kim bilir sürmesi nasıl olur :)
iyi günlerinizde pedallamanız dileğiyle, darısı başımıza :)

• Beğen
Kazasız belasız sürüşler dilerim...bu tür bisikletleri gördükce bir kez daha aşık oluyorum..:)

• Beğen
çok tatlı bir bisiklet:rolleyes:
allah kaza bela vermesin:dua:
(fayat olark ne kadara patladı :) )

• Beğen
su ana kadar forumda gördügüm en üst seviye ve en güzel bisikletlerden biri..Gercekten her parcası özenle seçilmiş ve hepside en üst seviye parcalardan olusmus mükemmel bir bisiklet iyi günlerde kullanın hayırlı olsun..

• Beğen
@ali bayrak

Cok tesekkurler.fiyat olarak kalem kalem yazdim,tam bilmiyorim ama eve gittigimde bi toplama yaparim:).bu arada butun parcalari yurtdisindan aldim

Cokkkk tesekkur ederim:).yorumlariniz beni cok mutlu etti.kendi deneyimlerim ve forumdan edindigim bilgilerle en iyisini yapmaya calistim.31yasinda cocukluk hayallerimi yasiyorum:)

Harika bir alet. :) ALlah kaza bela vermesin.Hele ağırlığı bu tarz bir kadro için inanılmaz :)
Alalh kaza bela vermeden sürüş yaptırsın :D

• Beğen
dağ bisikletleri bana biraz kaba gelmiştir bu bisikleti görünce; kalitenin ayrıntlarda olduğu bir kez daha çıkıyor ortaya mükemmel olmuş keyifli sürüşler bisikletten anlamayanlar bile gözlerini alamayacaktır eminim.

• Beğen
Geri