Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bende YArışlara Katılmak İstiyorumdaaa!!!!!??

duman_yak

Üye
Tepki
8
ya bende yarışlara katılmak istiyorum ama hazırlanırken kendime br ölçü koymak istiyorum mesela YArışlarda yapılan en iyi dercelere göre kendimi kıyaslayabilirsem daha çok hırslanabilirim
Örneğin en son yapılan yarışlardan (hem dağ bisikleti hemde yol bisikleti yarışlarından) bir kaç örnek verebilirsiniz bu yarışın kaç km. olduğunu söyleyebilirsiniz ve de birincinin yapığı dereceyide sööleyebilrsiniz bende buna göre kendimi hazırlayabilirim .............
birde bisiklet lisansı çıkarttıktan UCI diye bi lisansmı ne çıkarılması gerekiyomuş sanırım o nedemek.........
saygılar teşekkürler

Scudo
Duman_yak, yarışların derecelerini, en iyileri ve hatta en kötüleri federasyonun sitesinden alabilirsin. Parkur uzunlukları, tur sayısı da yine orada mevcut. Bir iki örnek değil, tamamı orada ;).
UCI, uluslararası bisiklet federasyonunun kısaltılmış adı. Aynı UEFA gibi bir kurum. Sezonun ilk bir kaç yarışında UCI lisansı için başvurabiliyorsun. Uluslararası yarışlara katılmak için bu lisansı edinmen şart.
(link) ;)

avrupadaki bisiklet turlarına takım halinde katılınıyo galiba.eurosporttakilerden bahsediyorum.türkiyedede bisiklet takımı varmı?

Evet lisans onemli,bir gunümüzü ayıralım cikartalım su lisansı.

bir gün sürmüyo valla sabah giderseniz öğlen sahip olabiliyorsunuz güzel ülkemizde lisansınıza...

@duman_yak
Uluslatr arası olarak değil ama; İstanbul' da Haydarpaşa Lisesi E.V.S.K. (Üsküdar) sana lisans çıkartabiliriz. sitemiz (link) adresinden bize ulaşabilirz. Ayrıca her hafta MALTEPE den tuzla yönüne bisikletle geziye 20 km. gidiş dönüş katılabilirsiniz.Bilginize

Geri