Scudo Sports

bende de artık mtb var

timurdigital

Daimi Üye
Tepki
464
Bisiklet
Merida
selamlar,yaklaşık 18 yıldır yol bisikleti kullanıyorum.bisikletimi çok seviyorum.izmir bisiklet derneği üyesiyim.derneğimizin tüm turlarına yol bisikletimle katılıyordum.bazı turlarda ise bisikletim uygun olmadığı için katılamıyordum.bende bir mtb almanın zamanı geldi de geçti diye düşünerek aşağıdaki gibi naçizane bir bisiklet topladım.artık güzergah durumuna göre yol bisikletim veya mtb den birini seçeceğim.
yanıt yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler,saygılarımla.

malzemeler şu şekilde.
kadro............: merida matts tfs 100 18"
amortisör.......: gila pro rl remote
ayna kol........: shimano xtr
ruble.............: shimano xtr
fren takımı......: shimano deore lx
vites kolları.....: shimano xtr
arka aktarıcı...: shimano deore
ön aktarıcı.....: shimano deore xt
jant..............: rigida cera laser4
göbek............: shimano deore lx
furş takımı......: fsa

(link)

(link)

Scudo
hayırlı olsun.
merida kadroları çok seviyorum, çok güzel duruyorlar!:winkenlux

• Beğen
Tepkiler: timurdigital
hayırlı olsun özellikle kadron çok şık,turlarda tanışırız umarım,kazasız belasız olsun

@zeB@ni

yanıt yazan tüm değerli dostlara yeniden ve tekrar teşekkürlerimle....

yol bisikleti yaklaşık 20 yıllık civarında.yalnız çok bakımlı ve yürüyen aksamı modifiye edilmiş durumda.aklıma gelenler zac19 çift katlı aliminyum jant, shimano tourney aktarıcı, ofmega aliminyum aynakol, neco kaset göbek, weinmann marka frenler( orjinaldir değişmedi). yıllara meydan okudu hala meydan okuyor, boyası bile orjinal,bazı yerleri yıpranmış olabilir tabi.
(link)

Merhaba,
Mtb niz hayırlı olsun,
Ama dikkat edin, Arazide kullanmanın zevkine vardıgınızda yol bisikletciligini unutmayın :)
Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Süper bisiklet güle güle kullanın Bende Merida Kadrolardan almak istiyorum Maliyeti ve ağırlığını yzarsanız sevinirim

İbrahim ...

• Beğen
@jordansero

evet doğru, yazısı biraz silinmiş. sadece x harfi net okunuyor diğer harfler fotoğrafda çıkmamış.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
tfs100 hidrolik diskli modelinin standart ağırlığı 13.7 kg diye biliyorum.

@İbrahimBAKAN

maliyeti yaklaşık 2000 ytl yi buldu.
ağırlık ise istediğim büyüklükte digital bir terazi bulamadım. sadece digital olmayan el terazisinde yaklaşık 13 kg. geldi. tabi doğru ağırlık, bisikletin tam üzerine sığacağı bir digital terazi bulunca meydana çıkacak.

Aramıza bir mtb ci daha katıldı sanırım yol bisikletine göre mtb çok çok daha iyi.....

SAYGILAR...

• Beğen
Geri