Scudo Sports

Ben ne yapayım..doktor doktor geziyorum..

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
933
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
aşağıda resmini gördüğünüz candidat marka 30-40 yıllık bisikletim var.ikili aynakolu bozuldu(thomson).tamircinin birinde thomson milli,3 lü köşeli aynakol takıldı.(50 Tl)sonradan söktürdüğümde öğrendiğime göre milde yivler açmış tutturamamış.3 defa yolda kaldım sıkıştı.müdahalelerde bulundu,alışır dedi aklım yatmadı kış geldiği için pek kullanmadım.şimdi söktürdüm,başka bir usta, bmx tek yaprak aynakol koydu.bunda da yaprak kalın,zincir dar,ince uyum sağlamıyor,geriye çevirdiğimde zinciri bazı yerlerde bırakmıyor.yaprak yamukdu,usta çekiçle düzeltti ama dişlerin bazısı yamuk galiba.burda da 40 tl gitti.kendi aletlerim var,bu thomson göbek ve kamalı aynakol da yabancıyım.sizler şimdi ne önerirsiniz.selamlar,saygılar..
zinciri değiştirip,rublem 5'li,tekli mi yapsam.
forumda 3 lü aynakollar teknik olarak mümkün değil diyorlar.

Dosyalar

• IMG_7261.JPG
    IMG_7261.JPG
    162,1 KB · Okunma: 257
Scudo
Tavsiyem bisiklete hafta 3 kez ve daha fazla biniyorsanız, mevcut bisikletinizi yaptırıp müzelik yapmak ve ivedilikle yeni bir bisiklet almanız..

Yakından görmek lazimda çok özel parcalara sahip olduğunu değerlendirmiyorum. Açıkçası parcalar bulunabilecek parcalar resimleri yakindan cekip tam boyutlu paylasirsaniz daha rahat yardimcu olunabilir.

bana ver kurtul ondan. tlf 5078615399. gunduz arayin belki yardimci olurum. bende pek cok klasik var

bisikletimi single speed yaptım.bana 60 tl mal oldu.bulunmayan ikili aynakolu bmx tek dişli,çakma pedallı yaptırdım.thomson orta göbek (kalın milli) değişti (toplam 30 tl).ruble 20 tek dişli oldu (30 tl).aynakol eski yamukdu çekiçlettirildi,zincir bu aynakola uymuyordu,dişli atıyordu.geriye çevirince bazı yerlerde aynakol dişlisini bırakmıyordu.eski,daha kalın eski bir zincirle hallettim.rubleyi sökemedim,bisikletçi kaynak yaparak çıkarttı.arka göbeğin bilyalarını yeniledim.vitesler ve aktarıcı söktüm.3.bisikletimi yeniledim.selamlar,saygılar..

Dosyalar

• 0180f6dcb56dd5e6971efa6b015b2b3af53a9d2f82.jpg
    0180f6dcb56dd5e6971efa6b015b2b3af53a9d2f82.jpg
    151,7 KB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: berktx
Geri