Scudo Sports

Ben ne yapayım bu üçünü?

Tepki
18
İsim
furkan kara
Bisiklet
Bisan
IMG_20150921_024517.jpg IMG_20150921_024529.jpg IMG_20150921_024546.jpgevet arkadaşlar merhaba sormak istediğim şuan elimde 3 adet bisiklet var biri ihlas bisan biri fotoğraftaki ümit diğeride 6 aylık bianchi rcx 230 şuan bende bir yol bisikleti sevdası var tabi daha önce hiç sürmedim ama kulaktan duyduğum kadarıyla mtblere göre uçak gibi oldukları ( kulaktan duyma bilgidir) ne dersiniz acaba bunları satıp yol bisikletimi alıyım? Yoksa mesela ihlas bisan üstündeki yaylı koltuğa rağmen 14 kilo + benim ilk bisikletim yani mazisi var onu restore ediyim ince teker daha iyi sele aynakol değişikliği vs yapıp kullanıyımmı? Gerçekten önemli cevap veririseniz sevinirim:[]!!!

Scudo
@ihlasbisan1990 Bu 3 luyu satınca ne kadar bütçeniz olacağını soylerseniz ona gore yardımcı oluruz

Para sıkıntı değil benim için satmadanda 3000 lira gibi bütcem var ama evde yer yok evdekiler kızıyo evde yer yok sat diyorlar ama satmak istemiyorum özellikle ihlası çünkü "mazi" var ona restoremi etsem teşekürler cevap için başka cevap yokmu?

Bana kalırsa, Bisan haricini satıp (para etmeyecek ama olsun en azından yer kaplamaz), Bisan'ı sırf hatıralarınız olduğu için güzel bir şekilde restore edebilirsiniz.

Dostum restore etmeye değmez. Parana yazık. 3000 lira ile senin isteğini karşılayacak on numara yol bisiklet alırsın. Restore etmeye kalksan gidon, koltuk, grup set, jant, lastik vs derken hem uğraş hem de açıkcası maddi kayıp. Piyasayı biraz araştır bütçene göre gayet iyi bisikletler bulursun. Hatta ikinci ele girersen çok daha iyisini bulursun.

İlk fotodaki dursun. O adam olur. İkinci fotodaki (çift süs. Olan) bi işe yaramaz

@ihlasbisan1990 hocam benim şuan kullandığım bisikletimden önce bisan vardı sizinkinden restore olarak 21 vites e yükseltmiştim birde 1.90 yol lastiği takmıştım arka vites shimano mega rangey di ve benimde çok mazim oldu ama işde satmak zorunda kaldım 140 tl ye gitmişdi yeni bisikletime yol lastiği alabilmişdim ancak o parayla :)

ahanda eski bisikletim :) 154593_10152639256941851_3936350173211657315_n.jpg

@Kazuya

Senin aradigin cevapmi bilmiyorum ama asil dogru cevabi emrah arkadasimiz vermis. Aynen katiliyorum, o bisikletlerden alacagin bir kac lira seni zenginletmez ama alacagin hayir duvalari seni ileride zordurumlardan kurtara bilir ve paradanda kiymetlidir.

@Murat Cömez aynen iyi fikir ihtiyaç sahiplerine verilebilir

Bianchi yi sat diğerlerini gariban bul hediye et madem maddi sıkıntın yok sevaptır yol bisikletini taştan camdan hırsızdan korur garibin duası

Bisanları görünce duygulandımmmm =) İlk bisikletimdi... Umarım istediğiniz şekilde bir bisiklet sahibi olursunuz.

Geri