M.Fatih
Daimi Üye
- Tepki
- 356
- İsim
- M.Fatih
- Bisiklet
- Mosso
Sevgili dostlar iki gün önce tam 350 TL dolandırıldım. Aracımın dijital km göstergesi bozuldu sanayide tamircilere gittim yapamadılar bu olmaz çıkma parça bulun ya da servisten yenisini alın dediler. Servise gittim sağolsun Toyota 1196 TL fiyat istedi. Fiyat yüksek gelince netten çıkma bulayım dedim. Neyse internette bi kaç çıkma parça buldum havale ile getirttim olmadı kodu uymadı tekrar yolladım adamlar paramı iade etti. En son yine bir çıkmacı buldum (tabi gerçekten çıkmacıysa) konuştuk vs. tamam var elimde dedi IBAN verdi parayı yolladım 350TL. Bugün vericem kargoya dedi takip numarasını yollayın dedim biz kargoya gitmiyoruz onlar bizden alıyor ürünleri ertesi gün de faturaları getirdiğinde tüm müşterilerimize mesajla yolluyoruz takip numaralarını dedi neyse peki dedim. Ertesi gün öğlen oldu takip numarası yok, akşam oldu yok sonra bir aradım tel kapalı diğer gün aradım yine kapalı anlayacağınız o günden beri kapalı telefon. Sonra web sitelerine girdim o da kapanmış. Anlayacağınız adam parayı alır almaz yok oldu. . .
Konuştuğum adamın adı Mehmet'ti.
EFT yaptığım hesap "Serkan KEBÜDE" adına.
Adamın Cep Numarası: 0534 850 3931
Bulduğum Web Site: (link)
(Normalde netten GET dışında alışveriş yapmam ancak dolandırıcılık olaylarının daha çok elektronik, cep tlf vs. gibi ürünlerde olduğunu bilmem, bir dolandırıcının çıkma parça üzerinden bu işi yapacağını düşünmemem, bulduğum bu web sitesinin google reklamlı site olmasına güvenmem vs. gibi sebeplerden dolayı korkusuzca parayı yolladım ama maalesef dolandırıcı çıktı. Tüm arkadaşların bilgisi olsun. İyi geceler.
@M.Fatih Şuan tekrar aradım numara kullanılamaz olmuş...
Konuştuğum adamın adı Mehmet'ti.
EFT yaptığım hesap "Serkan KEBÜDE" adına.
Adamın Cep Numarası: 0534 850 3931
Bulduğum Web Site: (link)
(Normalde netten GET dışında alışveriş yapmam ancak dolandırıcılık olaylarının daha çok elektronik, cep tlf vs. gibi ürünlerde olduğunu bilmem, bir dolandırıcının çıkma parça üzerinden bu işi yapacağını düşünmemem, bulduğum bu web sitesinin google reklamlı site olmasına güvenmem vs. gibi sebeplerden dolayı korkusuzca parayı yolladım ama maalesef dolandırıcı çıktı. Tüm arkadaşların bilgisi olsun. İyi geceler.
@M.Fatih Şuan tekrar aradım numara kullanılamaz olmuş...