Scudo Sports

Ben bu bisiklete tutuklu kaldım

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Tepki
100
Arkadaşlar ben bisikleti çok sevdim,almaya karar verdim. Ancak sizinde düşünceniz almak istedim. Bu bisiklet çok içime sindi ama bu fiyata başka hangilerini önerirsiniz ?

(link)

:rolleyes:

Scudo
Sevgili Bisiklet Tutkunu,

Bir bisiklet binicisi olarak iki süspansiyonlu bisiklet almanı hiç bir zaman önermem. Çünkü Mantis'in de belirttiği gibi çok ağır olurlar. Ayrıca çok amaçlı kullanamazsın. Yazılarından takip ettiğim kadarıyla da bilinçli bir kullanıcısın. Genelde bu tip bisikletler Downhill bisikletleridir. Yani iniş için tasarlanmıştır. Ama Downhill yapmak istiyorsan tabiki durum değişir.

Chaari merdivenden inme gibi bir derdim yok çünkü zemin katta oturuyorum,Ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.Diyorsunuz ki o bisiklet 18-19 kilo vardır.O zaman bu fiyata hangi bisikleti öneririsiniz ?

Ben kesinlikle tek amortisörlü bir bisiklet öneririm. Zaten işi de bilen birisin. Seçimi bence çok kolay da yapabilirsin. Ama bir kaç model olursa belki yorum yapmak daha doğru olur.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
Bak o olabilir işte. Hem daha hafif hem de daha kullanışlıdır.

• Beğen
@zzyzx
NG 450 malesef yok, 350 var..,Ama Drag ve Sedona 'lar varken bu bisikleti çok tavsiye edemeyeceğim.Bisiklet fena değil ama alternatiflere de bakmak lazım..

• Beğen
@zzyzx
NG 450 malesef yok, 350 var..,Ama Drag ve Sedona 'lar varken bu bisikleti çok tavsiye edemeyeceğim.Bisiklet fena değil ama alternatiflere de bakmak lazım..Hatta Trek'deki kampanya da bir fırsat..Ama 3900 modelinin sadece 13" boyu kaldı. 3700 de en düşük modeli. (238 EU'ya indi)

Geri