Scudo Sports

Ben Brooks 'un yerinde olsam ...

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.971
İsim
Hakan Engin
Bilindiği gibi ünlü bisiklet selelerinin üreticisi Brooks'un sele haricinde bir çok ürünü var, çanta , kıyafet, kask gibi. Mutlaka onlar çok önce düşünmüşlerdir ve yapmamalarının bir sebebi vardır ama , biraz önce aklıma geldi, bu firma niye sandalye tabure tarzı ürünler de üretmiyor dedim. Sonuçta zaten işleri deri, sandalye iskeletini yapabilecek kapasite de var, tasarım ekibi de var, bence çok güzel dizaynlar yapıp hem bisiklet severlere hem de bu tip retro ürünleri seven kişilere hitap edebilirler. Tabii seleleri bu kadar pahalıyken sandalye kaç para olur kim bilir diyeceksiniz , doğru, ama piyasada saçma sapan sandalyelere kaç paralar istediklerini görünce onların isteyeceği de normal olur bence.

Scudo
Bence en iyisini yapıyorlar. Her insan yahut kurum iyi olduğu işi, yapması gereken işi yapsa keşke hep:) İş gücü, ar-ge, teknik destek, maliyet, pazarlama, satış sonrası gibi alanlarda varolan maddi, manevi ve fiziksel güçlerini tek bi alanda toplayıp o alanda iyi ürünler yapma derdindeler sanırım. Birden fazla alana geçiş yaparak kayıp yaşamak istemiyorlardır belki de. Keza şuan da bir bisikletçiden bisiklet satın almak var, birde tüccarlardan satın almak var. Bisikletçilerin yapacağı satış öncesi ve sonrası yardım gerçekten gerekli ve öğretici olabiliyor. Ama bi tüccardan bisiklet alıyorsan 'bu L beden sana olur, tamda 165 boy için bunlar', 'çelik en iyisi ya alüminyum yada karbonda neymiş, çelikler daha hafif ve hızlı', 'sen dağ bisikleti al, lastiklerini değiştiririz şehirde binersin, asfaltta dağ bisikleti sürülür sadece' gibi yanlış yönlendirmeler alınması muhtemel.

Yani herkes kendi işini yapıp tek bi noktaya odaklansa hem tüketici hem de satıcı oldukça mutlu olup uzun süreli ticari ilişkileri olabilir bence:)

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
Zebrano'da 8 adet sıradan sandalyeye 15.000 tl fiyat verdiler. Brooks sandalye üretmesin mümkünse :) Hanımlar görürse sıkıntı.

Geri