Scudo Sports

Belgrad ormanı

Scudo
Arkadaslar onumuzdeki pazar saat 08:00'de gene ormanda surus icin bulusuyoruz. Gelmek isteyen arkadaslarin haberi olsun.

Eger yarin da gitmeyi dusunenler varsa sahsen katilabilirim ben yarin icin de.

merhaba ben ve arkadasım 4 yıldır haftada 2 kez belgrada gideriz surekli performaslı atlayışlar tehlikeli hareketler yaparak suruyoruz ikimizde 18 yasındayız bulusma olur ise bana haber verirseniz çok mutlu olurum 05316620431

Bu pazar ben de katılmak istiyorum ama cumartesi akşamı yemeli içmeli bir buluşma var arkadaşlarla, gene 8'e kalkıp gelebilir miyim emin değilim. :(

@Berdan Pazar sabah 08:00'de bulusma olacak. Ama biz oyle cok tehlikeli, atlamali takilmiyoruz bahsettigin gibi. :)

@KaanG Sabah sabah bol oksijen iyi gelir. :) Gelebilirsen seviniriz.

Saat 8'de otoparkın orada mı buluşacaksınız gene? Gelmeye çalışayım ama pek ihtimal veremiyorum :) Saat 10 gibi olsaydı...

@KaanG Aslinda bana 10 da uyar. Erken gitmekteki amac hem mangalci tayfadan hem de sicaklardan daha az etkilenmek. :) Diger arkadaslara 10 uyuyorsa bana da uyar ama. Bir onceki sefer 8 dedik ama aslinda 8:40 gibi suruse basladik zaten. :)

Merhaba
whatsapp gurubuna nasıl katılıyoruz, bir aksilik olmazsa yarın bende katılmak isterim.

Arkadaslar yarin saat 08:00'de gene neset suyu kosu parkurunun oradaki otoparkta bulusup suruse cikacagiz. Gelebilecek arkadaslari bekleriz.

O son yokusu cikmayacaktik :D oy oy oy bu sefer yoruldugumu itiraf etmeliyim ama cok da keyif aldim. Katilan arkadaslara cok tesekkur ederim. Bir sonraki suruste gorusmek uzere. :)

Bugunku rota:
(link)

Siz de bitirmişsiniz galiba ben ayrıldıktan sonra? Bana 60km yazdı çünkü :)

@KaanG Aynen. :) iner inmez bitirdik. Piller bitmisti. :)

Göle gittiniz mi göle? :)

O göl ulaşılması zor hedef halini almaya başladı :)
Ben uyuya kaldığım için gelemedim. İşlerden fırsat bulursan ilk işim beraber bisiklet sürmek.
Geçen haftaki sürüşten bol bol fotoğraf isteriz. Baka baka iç geçirelim :)

• Beğen
Tepkiler: dodobir ve CaGe
Ben de çok istiyorum gerçekten.. Ama önümüzdeki 1 ay haftasonları müsait olamayacağım.. Ayrıca arka tekerde de biraz gariplikler vardı belgrad dönüşü.. Ona da bir bakmak gerekecek..
Anca güzel bir sonbahar sürüşüne yetişirim :)

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Bayramdan sonraki haftalarda bende aranıza kayılmayı çok isterim. Evim başakşehirde, bu istikametten gelen arkadaşlar var ise birlikte gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Yarin saat 09:00'da gene bulusuyoruz. Gelebilecek olan arkadaslari bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: bike&run
Geri