Scudo Sports

Belediye Otobüs Nasıl silme geçer ( Video Kaydı Mevcut) Şikayet edildi.

Max Torque

Forum Bağımlısı
Tepki
735
İsim
Hüseyin Gündoğdu
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar,
Dün Üsküdar yokuşunu çıktım, Kadıköy'e dönecekken dinlenmek için durdum sağ tarafta. soluklanıyorum.Derken kabus gibi yanımdan geçti otobüs. ne olduğunu anlamadım. Sol ayağım zaten kilitli bir şekilde duruyor. tekerimi ezdi ezecek. O gidon orada otobüsün çamurluğuna takılsa veya farklı bir yerine, ayaklarım kilitli zaten olduğu gibi beni
tekerin altına götürmeyecek mi nasıl bir iştir bu?
Sen birde belediye otobüsü olacaksın. bu kadar ucuz olabilir bir insan hayatı.

Tabiki ezersin, Görmedim deyip aradan kaçarsın.

Ya arkadaş ben ne yaptım sana da benim canıma kastın var anlamıyorum ki.
Benim yerimde Kendi çocuğun olsa yapacak mısın aynısını?
Sıkıştıracak mısın?

Bakalım beyaz masaya şikayet ettim.

Üsküdar belediyesi ilgilenmedi,

Beykoz belediyesi bu konu hakkında cezai işlem uygulayamadıklarını ama Gerekli kurumlara bilgi vereceğini ve ilgileneceklerini belirtti. kaza riski geçirdiğim için geçmiş olsun dedi. ( Bir kez daha Beykoz belediyesine teşekkür ederim)

Scudo
Geçmiş olsun,

Başınıza bir kaza gelmemesi sevindirici,dikkatli olacağız memleketimizin 4 bir yanı,buna benzer yaratıklar ile dolu..

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geçmiş olsun.

Biraz yakın geçmiş. Sürerken bu şekilde geçseydi eğer, ozaman esaslı bir talihsizlik olurdu. Muhtemelen düşerdin.

Videoya bakılırsa daha sol taraftan rahatça geçebilir.

ben çift şerit yolda sıkıştırılmamak için sağ şeridi ortalayarak giderken de "sağdan sollama" yapan oldu...
trafiğe engel olma ihtimalim yok, yoğun değil ve sol şerit bomboş... zaten adamın acelesi de yok, benzin istasyonuna giriyordu... 5 saniye civarı zaman kazandı süper yetenekli sürüşü ile o dar alanda sağdan geçerek.

• Beğen
Geçmiş olsun, ben trafik olduğu zaman yolun en sol tarafından bisiklet kullanırım. şöför kısmına daha yakın olduğu için ve kapı açılmalarına maruz kalmamak için..

• Beğen
benimde ilk dikkatimi çeken acaba yan tarafında araç mı varda bu kadar yakın geçti demek oldu ama,
videoyu tekrar izleyince, sol şeridin bomboş olduğunu gördüm.. @Tuncay Üner

Geçmiş olsun, her zaman durumu biz kurtarmak, biz dikkat etmek zorundayız.
Çarpsa dahi vicdanı sızlamaz.

Bursa'da hızlı geçen bir arabayı sonraki ışıklarda yakalayıp sormuştum, "Ne yapıyorsun, ne kadar gittin hani, ne oldu diye? " diye
Adam bana "Öldün mü birader" demişti.

çok geçmiş olsun abicim sen birde gel ümraniyedekileri gör insanlar bir gıdım sesini çıkarmıyor keşke her şikayette cezalandırılsalar

Video'yu izlediğimde sol şeridi bomboş falan göremedim ben. 16. saniyede durdurursanız siz de otobüsün yanındaki beyaz aracı görürsünüz. Otobüs şoförünün yaptığı hoş bir davranış değil tabiki hatalı ama burada sizin de hatanız var, dinlenmek için hiç uygun olmayan bir yeri seçmişsiniz. Ayrıca yandan caddeye dahil olmak isteyen araçların da görüş açısını daraltıyorsunuz. Hatayı sadece otobüs şoföründe aramak haksızlık olur diye düşünüyorum.

Otobusun kapisini actirip 2 cift laf etseniz belki anlayabilir hatasini. Tabi beyin varsa.

orası benm evimin olduğu yer. otobüsün geldiği istikametten sağa doğru dönüş var. Tam dönüş olduğu yerde durmuşsunuz. otobüs sağa doğru manevra yapıyor o sırada. yani otobüsün ön tarafı size yakın geçmese de uzun olduğu için arkası çok yakın geçicektir. Ve sol tarafında karşı(altunizade) istikametinden yola giren beyaz bir araç var. Otobüs şoförü o araç olduğu için şeridi ortalayamamış ve önü kurtarsa da arka kısmı sizi teğet geçmiş. üstüne birde orda yol yapım çalışması olduğu için trafik keşmekeş durumda. hertaraftan araba çıkan biryer. onun için şoförler daha dikkatli olmak zorunda. muhtemelen sizi çok önemsememiş. yakınlaşırsamda yana kaçar diye düşünmüş. tipik otobüsçü minibüçü taifesi işte çok şey beklememek lazım.

Geri