Scudo Sports

Belediye Başkanının yaptığına bakın?

ali bayrak

Daimi Üye
Tepki
160
Bisiklet
Whistle
http://i.onbesyirmibes.org/image/2011/08/02/161142.gif
http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2011/08/Lithuania-tank-park-625x351.jpg
Litvanya'nın başkenti Vilnus'un Belediye Başkanı Arturas Zuokas, şehir merkezinde park eden lüks araç sahiplerine gözdağı verdi.

Zuokas, eski model bir Mercedes otomobili, zırhlı araçla ezdi.

Son günlerde Rolce Royce, Ferrari gibi lüks araç sahiplerinin kendilerini

kanunun üstünde görerek park ihlali yaptığından yakınan Zuokas, bu sorunu

ancak tankla çözebileceği fikrine vardı. Vilnius Belediye Başkanı, daha sonra

yaya geçidinin önüne park yapan bir otomobili, zırhlı araçla ezdi. 'Park ihlali

yaparsanız, aracınızın başına bu gelir' mesajıyla sürücülere gözdağı veren

Zuokas, kullanılmaz hale gelen Mercedes'in sahibinin elini sıkarak, "Bir daha

yanlış yere park etme!" uyarısını yaptı. Otomobil in hurdası çekiciye

yüklenirken, Belediye Başkanı Zuokas da cam kırıklarını, eline aldığı bir fırçayla

temizledi; ardından bisikletine atlayıp bölgeden uzaklaştı.:eek:

Vilnius Belediye başkanın son zamanlarda baş ağrısı haline gelen park

problemiyle mücadelede orijinal bir yöntem bulduğu yorumunu yaptı. Tanklı

çözümün, 43 yaşındaki siyasetçinin park ihlaline karşı başlattığı reklam

kampanyasının parçası olduğu tahmin ediliyor.
Keşke memlektimizde de böyle insanlar yönetime gelebilse... Gerçi zorbalık gibi duruyor ama insanlıktan çıkmışlarla yeni iletişim yolları edinmek lazım

Scudo
o belediye başkanı buraya gelsin istanbul otomobil mezarlığına döner ,,,,,

eieheh mersedesi ağlatmışlar ama reklam olduğunu düşünüyorum başkan da olsa bunu yapması pek olası gelmiyor

@ibrahim m yaradilmis

tanıdğı birinin aracı olabilir;)

Sonuçta reklam olduğu apaçık :)

ama değil kendi şehrinde bizim gibi farklı bir ülkede bile reklamından söz ettirdiğine göre amacına fazlasıyla ulaşmış demektir :in:

bu arada dikkat ettiyseniz mercedes bisiklet yoluna parketmiş ;)

bundan bizede lazım
şahsen engelliler için ayrılmış inme yerlerinin önüne park edenleri harbiden ezmek geçer içimden.

selam ve dua ile

@ömer reklam olduğu apaçık tabi ki.
umarım bizimkilerin beyinlerinde birşeyler oluşmuştur.

@ali bayrak
Evet reklammış, daha doğrusu tanıtım filmi gibi bir şeymiş. İzleyenlere gözdağı verecekmiş. Vidyosunu seyrettiyseniz cadde bomboş ve trafiğe kapalı. Tokalaştığı amcada bildiğin kodaman kılıklı...:)

Ayrıca haberlerde denilene göre sıkı bisiklet tutkunuymuş. Bisiklet yoluna park eden araçlara ders olur umarım:D

Bende hatalı park eden araçları tankla değil: ama sürücüleri varsa bakışlarımla eziyorum. Yandan geçerken korna çalıp sert sert bakıyorum, biraz ilerledikten sonra kısa bir arkaya bir daha sert bir bakış atıyorum ve içimden de senin gibi sürücünün diyorum. Yoluma devam ediyorum. Taa ki başka bir gerizekalı ile karşılaşana dek. Ve bu da bizim buralarda çok sık oluyor.

Türkiye'ye gelsin diyen arkadaşlar şöyle bir sorunumuz var!
Oncelıkle aracın bısıklet yoluna park edebılmesı ıcın bır bısıklet yoluna ıhtıyacı Türkiye'de parmakla sayılabılecek kadar az bısıklet yolu hangısıne park etsınler :D.

facebookda yeni paylaşım yapmışlar görmeyenlerden biriyim sanırım yeni gördüm ben yeni haber sandım sonra tarihe baktım ekim 2014 de yuklenmiş konuya taşınmış konudaki tarihe bakılırsa meğer 2011 deki habermiş.

https://i.hizliresim.com/Lg8p7z.jpg

Benim yaşadığım ülkede belediye başkanını bunu yapmaya kalkışırken görsem uyarırım. Yaptığı başkasına ait mala izinsiz zarar vermektir. Yanlış yere park etmenin cezası bu değildir. Böyle reklam içerikli bir hareket örnek olamaz, olmamalıdır. İfrat ve tefrit, bütün hareketlerimiz bu minvalde oluyor. Bu belediye başkanı rezil biri bana göre. Hatta oy peşinde koşan menfaatçi biri bile olabilir. Bugün İstanbul'da bisiklet yoluna arabasını park etmiş bir insana bunu yapma hakkı kimsenin yoktur. Cezası verilir, arabası çekilir. Şu yaptığına bakar mısınız, tamamen göz boyamak

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y. ve Cem Ç
(link)
Adamlar yirmi bine mercedes satıyor :D Ev fiyatlarına baktım aşağı yukarı bizle aynı. Yani orada araba ucuz galiba. Sürmektense tankla üstünden geçiveriyorlar :D

Geri