Scudo Sports

beldeyamamı bianchi mi?

Tepki
7
arkadaşlar alıcağımdan değilde bu iki düşük seviyide pahalı bisiklet satan markalardan hangisi daha üstündür

Scudo
iyide marka olarak karsılastırılması yanlıs vede sacma bir suru model var bu iki markada da

İkisinin de birbirinin aynısı olduğunu düşünüyorum;al birini vur ötekine!

bianchi hiç kullanmadım ama beldeyema fena değil ama bianchi daha eski bi firma (bildiğim kadarıyla)

yahu bu bisikletlere para vereceğinize adam gibi bisiklet alsanızya .farumda yüzlerce konu açılmıştır bianchi ile ilgili bu forumdan yararlanıpta yine bianchi alan görmedim ben .bu iki markada dandik hele beldeyamaya hiç bakma .arkadaşın beldayama bisileti var bi arıza çıktı servis 1 aydan önce gelmiyo

bianchi daha üstündür, ben bianchi kullanıyorum,kaç aydır canını çıkardım garibimin,girip çıkmadığım yer kalmadı,spd bile parçaladım , ufak tefek bakımların dışında kesinlikle bir sorun çıkarmadı,ilk günkü gibi duruyor.

@hayko-cepkin

9 ay önceki konuyu hortlatmışsın :) Tartışılmaya değmeyecek bir konu.

evet hortlamış konu neyse bi yorum ekleyelim.Yukarlarda yazmış arkadaş Bianchi baya eski bi firma Beldeyama ya göre.Fakat Bianchi nin yurtdışında güzel bisikletleri var diye duydum.

beldeyama kadro olarak çok sorulu arkadaşlar kullanıyor hergün tamiri için uğraşıyorlar.

bianchi yurt dışında kendini kanıtlamış türkiyedede kanıtlanmış bir frma ama fiyatlar pahalı geliyor türk insanına çin malı bisikletler daha cazip bu aralar türkler için,ucuzluğunu göz önünde bulunduruyorlar ama jata yapıyorlar...

Ben %100 beldeyama derim kadrosu daha iyidir (hafif) arkasındada yamaha var.

bianchi ginede iyidir, bende Esprit modeli citybike var arada biniyorum, gayet başarılı. kolu komşuya tavsiye ederim:)

bencede bianchi dün wap modelini aldım bana göre şahane bir model tavsiye ederim:)

Geri