@assasin
Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Arka süspansiyon düz yolda sürüşte her pedala basışta gereksiz güç kaybetmenizine neden olacaktır. Çünkü siz pedala bastıkça hatta hızlı hızlı bastıkça bisiklet hafif hafif hoplaya hoplaya gidecektir. Birde profesyonel arkadaşların yazılarını okursanız. Gidondan, sele borusuna, teker gurubundan pedala nerede en hafif malzeme varsa onları tercih ediyorlar ve onları tercih ederken normalden hayli yüksek para ödüyorlar ve sırf bunu 1-2 kilo kazanmaz için yapıyorlarki sizin arka amortisörün kendisi ve kadrodaki amortisör takılacak yerin fazlalığıyla beraber 1 kilo daha fazla olacaktır. Buda çok önemli. Aklınıza şöyle bir soru takılabilir sürücülerin arasında 10'larca kilo farkı var hiç farketmiyor bazı kullanıcılar 70 kg. bazıları 80 kg. pek farketmiyor diyebilirsiniz. Sürücüdeki kilonun bisiklet üzerindeki kiloya göre pek önemi yok. Önemli olan ağır bisiklette pedala binen yüktür. Bunlarla ilgili çok detaylı bilgileri profesyonel kullanıcı olan arkadaşlar forumda çok güzel bir şekilde anlatmışlar. Ben öyle acizane anlatmaya çalıştım. Bende bianchi bisikletim carbon olmasına rağmen memnun değilim.
Bisiklette sizin 75 kg. b