Scudo Sports

beldeyama var nasıl

ogulcan22

Aktif Üye
Tepki
30
beldeyma tsunamı aldım nasıl bir bisiklet 300 ytl verdim iyi bir bisiklet mi ne gibi özellikleri var yardımmm

Scudo
foruma yeni katılanlardansınız heralde bende geçen sene beldeyema cumulus almıştım 250 ytle aldığıma nasıl piş manım bilemezsiniz elimden çıkaramıyorum eşşek gibi ağır üstelik 300 ytl ye bir sedona scud alınabilinirdi vede çok iyi olurdu beldeyamaya göre. iyi sürüşler..

teşekkürler bende iade edebilirim yerine kron x1000 alabilirim çok ağır ama hızlı

dünyada tek bisiklet kalsa bunu alırdım herhalde. benim fikrim bu. ayrıca tek amortisörlü bisiklet almalısın bence. dağdan aşağıya inişler yapmıycaksan tabi :)

Iade edebiliyorsaniz hic kacirmayin ve bahsettiginiz gibi XC 1000 alin bence...

Bu sans kacmaz...
O bisiklet kaliteli bisikletciligin gerisinde kaliyor:( ne yazikki

bence de kesinlikle alinmicak bir bisiklet bi defa hangi marka olursa olsun bisikletin arka süspansiyonu dağdan aşşaya inişler içindir ve bu fiyata satılan bir bisikletle de dağdan iniş yapamazsin inşallah iade edebilirsin ve yerine daha iyi bir bisiklet alırsın

son derece hantal bir bisiklet, bence hemen değiştir iade et ne yaparsan yap... xc1000 al

@beldeyama

Selam emin olun kron x100 sizin aldığınız bisikletten daha hafif ve daha kullanışlı hatta randımanlı olacak

@assasin

Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Arka süspansiyon düz yolda sürüşte her pedala basışta gereksiz güç kaybetmenizine neden olacaktır. Çünkü siz pedala bastıkça hatta hızlı hızlı bastıkça bisiklet hafif hafif hoplaya hoplaya gidecektir. Birde profesyonel arkadaşların yazılarını okursanız. Gidondan, sele borusuna, teker gurubundan pedala nerede en hafif malzeme varsa onları tercih ediyorlar ve onları tercih ederken normalden hayli yüksek para ödüyorlar ve sırf bunu 1-2 kilo kazanmaz için yapıyorlarki sizin arka amortisörün kendisi ve kadrodaki amortisör takılacak yerin fazlalığıyla beraber 1 kilo daha fazla olacaktır. Buda çok önemli. Aklınıza şöyle bir soru takılabilir sürücülerin arasında 10'larca kilo farkı var hiç farketmiyor bazı kullanıcılar 70 kg. bazıları 80 kg. pek farketmiyor diyebilirsiniz. Sürücüdeki kilonun bisiklet üzerindeki kiloya göre pek önemi yok. Önemli olan ağır bisiklette pedala binen yüktür. Bunlarla ilgili çok detaylı bilgileri profesyonel kullanıcı olan arkadaşlar forumda çok güzel bir şekilde anlatmışlar. Ben öyle acizane anlatmaya çalıştım. Bende bianchi bisikletim carbon olmasına rağmen memnun değilim.

Bisiklette sizin 75 kg. b

Geri