Scudo Sports

Beldesan restorasyon

@gsaltan sanırım kullandığınız hatta banyo yoktu. Malzeme üzerindeki yağ pas kaliteyi çok etkiler . Yüksek kaliteli hatların bulunduğu binaya silikon gibi malzemelerin girişine izin verilmez..

Scudo
Konuyu takibe aldım. Beldesan bisikletlerin her türlüsü efsane ve her türlü giderleri var. Bu işle yılmadan uğraşıyorsunuz tebrik ediyorum bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

@İsmail Özcan beğenmen güzel fakat toplama,dönüşüm kategorisindeki tüm yazıları okumuş olmanız gerekiyor böyle bir kanıya varmanız için,forumda olmamın birinci önceliği bisiklet toplama konularını takip etmek,çok değerli ve inanılmaz işler çıkaran arkadaşlar var :)

@Strelok
Aynakol konusunda yardimci olabilirim, bana marka ve modelini söylemiz gerekiyor.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez Açıkçası marka ve model üzerinde hiç düşünme veya araştırma yapma fırsatım olmadı. Sizin elinizdekilerden önerebileceğiniz varsa her türlü kabulümdür, sonuç olarak bu konuda benden daha tecrübeli olduğunuz kesin. İlgi ve alakanız için tekrar, teşekkür ediyorum

• Beğen
@gsaltan @Strelok parçalar birkaç işlemden geçiyor, ben bir süredir ücreti ile yenileme yapıyorum çünkü bunu yaptıracak mi mse yoktu atölye kurdum Şişli de. işlemlere gelince; tüm parçalarına ayirmalisiniz ve karışım yağ ve çözuculer ile kilitli posete koyup parcanin durumuna göre birkacgun orada bekletilitor, daha sonra 3 farkli polisaj islemi var kazima, zimpara, parlatma ve cila sonra toplama vs. isterseniz zor parçalar için yardimci olabilirim çünkü farkli ekipmanlar gerekebiliyor. Aşagıda yenilediğim birkaç parça var.

Dosyalar

• IMG_20160314_170936.jpg
    IMG_20160314_170936.jpg
    90,9 KB · Okunma: 117
  • IMG_20160321_081229.jpg
    IMG_20160321_081229.jpg
    76,9 KB · Okunma: 117
  • IMG_20160321_082558.jpg
    IMG_20160321_082558.jpg
    86,1 KB · Okunma: 113
@Özgür AKAR Öncelille teşekkür ediyorum. Arka aktarıcım orijinal ilk deneme olarak ondan başlayabilirim. Parçanın kozmetik olarak kullanılabilir hale gelmesi benim için yeterli ücret ve gerekli malzemeleri ayarlama konusunda sıkıntı yok.

• Beğen
Favorit Çekoslavak Restorasyonu, başlıklı konu açtım arkadaşlar. Süreçleri adım adım paylaşıyorum.

Konuyu yakından takip ediyorum. Boya konusu dikkatimi çekti. Ben Akçalı kullandım fakat memnun kalmadım. Çünkü en ufak bir darbede boya atıyor. Tavsiyem daha önceden Koçtaş da satılıyordu ama şuan hala var mıdır bilmiyorum ama dublicolour diye bir marka bunun özelikle geç kuruyanları oldukça dayanıklı. Parça konusuna gelince forumda birisi sora 3300 set satıyordu bence işinizi görür ve kadroylada uyumludur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Strelok
@sadık özer Ben deneme amaçlı istediğim gibi oluyor mu diye attım, attığımda iyi oldu çünkü; kadro üzerinde ki darbe ve kabarmış kısımlar, kabak gibi ortaya çıkmış oldu. Dediğiniz gibi çabuk atıyor ve kalitesiz, tüm boyayı söktüm zaten. Şuan darbe ve deforme olmuş kısımları elimden geldiğince düzeltme çabasındayım. Ayrıca İstanbul içi toz boya atacak, sağlam bir yer arayışındayım.

• Beğen
Hocam güle güle kullanın bu bisiklet hala ilanda ben de dün gece bunu alsam mı diye düşünüyordum siz zaten almışsınız meğer :)

• Beğen
Tepkiler: Strelok
(link)
Satın alma yapmadım ama içerik fena değil. Daha önce başka konuda da paylaşmıştım...

@aknorl
Akincim merhaba nasilsin?
Burada tavsiye edebilcegin bi boya var mi saglam tutunan?

@mariokaldato
Teşekkür ediyorum. Toz boyadan şaşma boyacıya güvenme. Mümkün olduğunca endüstriyel tesis bul...

@aknorl guzel diyosunda endustriyel is yapan adam takmaz ki bizi abi :D cat servisi dibimde benim
Onlarin boya islerini yapan adama tica ettik o bile tribe girdi. " ufak islere bakmiyom " dedi. Sanki uzay.mekigi boyuyo beyfendi :D

Geri