Scudo Sports

Beldesan Flamingo'nun Yollara Dönüşü

Kendi konumu hortlatıyorum :) Başında da yazdığım gibi bu yaşayan bir proje yaptık ve bitti olmuyor. Beldesan üzerindeki grupseti başka bir kadroya geçirdim. Battaglin'i daha uzun sürüşlerde kullanmak istediğim için orjinal 52-42 aynakol yerine FSA Tempo 50-34 kare mil aynakol aldım. Hazır böyle işe girişmişken Reynolds 41 mm profilli karbon jantla tamamladım. Merak edenler için ayrı konu açmayıp fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.

WhatsApp Image 2020-03-16 at 17.06.46.jpeg

WhatsApp Image 2020-03-20 at 13.16.07.jpeg

WhatsApp Image 2020-03-22 at 20.03.34.jpeg

WhatsApp Image 2020-03-22 at 15.21.31.jpeg

Tüm bu işlemler sonunda vites seti, frenleri olmayan bir bisiklet ve başka bir projeden sora grup set kalmıştı. Ama bisikleti sora ile toplamak istemiyordum.

WhatsApp Image 2020-04-16 at 16.39.09.jpeg

Elimde kalan parçalarla şöyle bir yere evrildi bisiklet. 8'li ruble, 2'li aynakol, 9'lu zincir ve sora sti'li dünyanın ilk single speedi oldu :)

WhatsApp Image 2020-05-12 at 18.46.40.jpeg

Bisiklet henüz bitmiş değil fren kablolarına bağlamak için zamanım olmadı. Son halini ekleyeceğim.

Scudo
@altundalbugra Bu Beldesan Flamingo bir geri dönüşüm mucizesi, küllerinden doğuşun bir sembolü adeta. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri bile denebilir. İlgiyle izliyoruz :)

adam hibrit bisiklet yapmış resmen

@altundalbugra bu siyah krankların boyasını nasıl böyle çizmeden çıkarabildin? detaylı anlatır mısın? çok ihtiyacım var buna.

@altundalbugra bu siyah krankların boyasını nasıl böyle çizmeden çıkarabildin? detaylı anlatır mısın? çok ihtiyacım var buna.
Geçen benim soulrider başlığında bahsettiğim R7000 aynakolu polisaj yapma fikri de bu aynakoldan sonra doğdu :) Kısa cevap polisaj. Yapan yerler için @altundalbugra 'dan tavsiye alırız ama.

@altundalbugra bende taş motoru var. ucuna polisaj için tüylü/yünlü gibi bir disk var onu taksam, polisaj için sürülen kremsi/macunumsu şeyden de alsam kendim yapabilir miyim acep?

Geri