Scudo Sports

Beldesan Flamingo Yol Bisikleti

image.jpeg image.jpeg image.jpeg
Bunlar da aktarıcılar ve meşhur aynakol,
Aktarıcılar işlevsel ancak görüntü olarak hoş durmayacak gibi, yenileyeceğim galiba...

Scudo
Boyaya 100 tl verdim, malzemeler de sökücü, boya, astar, vernik, matlaştırıcı vs 50 tl. Toplam boya işi 150 tl verdim.

Emeğinize sağlık.Sarı ve kahve seçimi güzel.Klasik bir italyan olmuş.İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşaAllah.

Merhaba herkese. Bende bir tane beldesan flamingo aldım. Kadro muhteşem güzel. Komple söküp boyadım. Paslı yerlere :sünger zımpara, cantlara :diş macunu ve fırça, göbeklere :gres ve wd 40 yağlı pas sökücü, kadroya :sünger zımpara ve akrilik sprey boya (iki tüp) uyguladım. Sıfır ayarında ayna gibi oldu. Tavsiyem budur. Sünger zımpara, diş macunu ve fırça, wd40, gres yağı ve akrilik sprey boya.

Merhaba herkese. Bende bir tane beldesan flamingo aldım. Kadro muhteşem güzel. Komple söküp boyadım. Paslı yerlere :sünger zımpara, cantlara :diş macunu ve fırça, göbeklere :gres ve wd 40 yağlı pas sökücü, kadroya :sünger zımpara ve akrilik sprey boya (iki tüp) uyguladım. Sıfır ayarında ayna gibi oldu. Tavsiyem budur. Sünger zımpara, diş macunu ve fırça, wd40, gres yağı ve akrilik sprey boya.

resim atında görelim hocam

Çok güzel olmuş. Emeğine sağlık

Geri