Scudo Sports

Bel ve sağ ayak uçlarında ağrı ve acı....

Adrenalin26

Orbea
Tepki
1.118
İsim
Fatih
Başlangıç
1977—78
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kısa turlarda birşey yok fakat 30-40 km geçtikten sonra özellikle Ağır viteslerde uzun süre sürdüğümde, rampalarda zorladığımda belimde ağrı oluşuyor, Sele ayarını sürekli kontrol ediyorum, her tura çıkmadan önce deneme amaçlı biraz yükseltim alçaltıyorum , durum gene aynı.Aşırı bir rahatsızlk yok, yavaşlayınca yavaş pedal çevirince ir süre geçiyor.

Sağ ayağımda ise, uyuşma yok fakat parmaklarım çok acıyor, kal ayarlarını defalarca kontrol ettim, fakat her sürüşde oluyor bu.. Sol ayakta hiçbirşey yok...Sürer iken bir durum farkettim, sol ayak uçlarımı ayakkabının ucunda hissediyorum, fakat sağ ayak uçlarım sanki ayakkabının ucuna ulaşmıyor pedallarken, adeta biri 44, diğeri 45 numara gibi :)

Scudo
Sizin ve bisikletin ölçüleri, ayakkabının spd olup olmadığı, spd değilse pedalın hangi tip olduğu ve bir de mümkünse siz üzerindeyken bisikletin resmi olursa yardım etmeye çalışırız :harika:

Ağır vitesten kastınız nedir? 40 kadans mı kullanıyorsunuz bisikleti :snzdglsn:

fit fit fit ...

(link) Bisikletim Bu, Boyum 178 cm, iç bacak 78-80 cm , Fizik M5 MTB ayakkabısı kullanıyorum, Pedal Shimano PD - A530 Düz ve SPD platformlu.. Malesef üzerindeyken düzgün bir resmim yok ama en yakın zamanda çekerim...
Gidonum bana kısa onu biliyorum 40 cm, benim omuzlarım 44-45 cm kadar. Gidon boğazı 90mm .. Bunlar etki edermi bilmiyorum.

@Adrenalin26 bisiklet S beden o halde

Pedal çevirirken yandan videonuz olursa belinizin neden ağrıdığını bence en azından tahmin ederiz. Problem sadece selede değil, öne uzanmada problem var ama resim gerek

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Geri