Scudo Sports

Bekleyişin sonu, Fuji feather...

Scudo
Merhabalar eşime fuji feather almayi düşünüyoruz. Bende fuji touring var. Oda feather ı beğendi ama emin olamadim bunda vites olayi falan yok ya zorlanir mi eşim. Cocukluktan beri bisiklet kullanmamis birisi.asagi da linki yorumlariniz onemli.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ahmet187 Fuji Feather cok guzel de tek vitesli yapisindan dolayi baslangic bisikleti olarak secilmesi insani bisikletten sogutabilir hele ki cocuklugundan beri bisiklet kullanmayan birini.

Ya sa şöyle yapabilirsin sen gene al featheri zaten touiringin yanina cok yakisacaktir.
Esin touiringi kullanip tabi kadro boyu da musait ise belli bir kondisyon kazanana kadar sen de featheri kullanirsin sonra donusumlu kullanarak devam edersiniz :)

bence buna sram automatix göbek takıp iki vites otomatik haline dönüştürüp, üzerine de 21li arka dişli takmak lazım. ön dişliyi de küçültebilirseniz hem alt hem üst viteste makul bir oran elde edilir çok da güzel gezilir. ben sram autmatix i ön 3 lü anakol ile kullanıyorum ve 6 oranım var. düz yol hafif rampa ve normal inişlerde gayet yeterli oluyor.

Geri