Scudo Sports

Beklenen kaza gerçekleşti. :)

@Mehmet Altuğ teşekkür ederim. Fazlasıyla dikkat çekiyor. Nazar boncuğuna inanmıyorum. O nazar boncuğu denilen şeklin birebir aynısına tapanlar var. O şekil ve cisim nazar boncuğu falan değil aslında ama bir şekilde kültürümüze girmiş maalesef.

@Asilzade teşekkür ederim.

@nevzatsercanoktay bende cesaret fazlasıyla var ama bu olayın cesaretle bir alakası yok. Bi maşallah demeyi çok gördüler..

Scudo
@pohuman üzüldüm :( senin uçma anını çekemediğim için bir daha bensiz sakın ola uçma seni gördükçe bende tecrübe kazanıyorum :D

@maboc uçacağımı bilseydim haber verirdim heralde. :D O kadar uçtum ama 1 tanesinde bile yoktun. :)

Geçmiş olsun hocam, bir iki fotoğraf bekliyorum.

geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız...

@nevzatsercanoktay

Kedi de mi varmış bisiklette.. orayı kaçırmışım... :p
çöp tenekesinden çıkmıştır o... :)

• Beğen
Tepkiler: hsngrms
Geçmiş olsun, Bugün bende park ettiği yerden geri geri çıkan bir taksiye çarpıyordum. Ani bir manevrayla yırttım. Taksici de suç bulmuyorum. Fark edilmem zordu bana göre. Güvenli sürüşler.

@murat85 teşekkür ederim. İyi atlatmışsınız. Bu gibi durumlarda refleks baya önemli. O yüzden kasıtlı olarak ani dönüşler yapıyorum ki vücut buna alışsın.

@pohuman ilk kaza deneyimimi dün yaşadım ama senin kadar pro değilim daha, yavaş yavaş öğreneceğiz, zamanla:D

• Beğen
Tepkiler: murat85
@pohuman
sağlam kaskmış... Çöp tenekesinin durumu işler acısı gerçekten.. :D)

@MasterRider kask biraz kalın ve bu yüzden kaba görünüyor ama sağlamlık olarak baya iyi. Bu çöp tenekesine de fazla yaklaşmam artık. Bakarsın hüüüp diye içine çeker, kapağını da kapatır. Sonra mosmor olur çıkarım falan. :D

Geçmiş olsun,çöp kutusu reflektör taksaydı kaza falan olmazdı

Geri