Scudo Sports

Beijing 2008

murty

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Bisiklet
Giant
Herkese merhaba forumseverler
Yarın Beijing Olimpiyatlarının açılış töreni yapılıcak
Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki 5 saatlik zaman farkı nedeniyle gösteriler Türkiye saati ile 13.30 da TRT ekranlarından canlı olarak izlenebilecek
40 milyar dolarlık Olimpiyat tarihinin rekor hazırlığı ile Beijing Olimpiyatları gerçekten müthiş bir organizasyon olması bekleniyor
Yarın izleyeceğimiz açılış gösterileri ( ben şahidim) hazırlıkları tam tamına 13 ay sürdü,bir sır gibi saklanan açılış gösterisini tam tamına 91.000 seyirci Kuş yuvasında izleyecek ...
Tatilim nedeniyle Türkiyede olup açılış göSterisini kaçırmak benim için çok büyük bir üzüntü ama ekran başında gözümü kırpmadan izleyeceğim
Şimdiden Çin li dostlarımıza başarılar diliyorum İNŞ kazasız belasız bu büyük organızasyonu gerçekleştirirler ... Çünkü hakikaten çok uğraştılar bizede alkışlamak düşer

Scudo
olimpiyatlardaki tüm spor dallarını canlı olarak hangi kanaldan izlicez acaba haberi olan varmı?

Watching the Beijing Olympic Opening Ceremony.If you wanna watch it online...(link) :)
Bu sadce seromony ama devamı gelıcek ayrıca Live sport canlı olarak vercek

Ohh abi sen bilirsin nerelerde yapılacağını bunların...

Orda okuyon sonuçta oh ne güzel... :D

umarım ülkemizi temsil eden tüm sporcularımız bizleri euro 2008 deki gibi grurlandırır ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder

Geri