Scudo Sports

Bedo-Berkin-Sinto yeni street videomuz

Scudo
Kafaların kasksızlığı yine videonun güzelliğine gölge düşürmüş :) Ama ona rağmen sonuna kadar izledim ;) :D

evet sinto kadroyu bu atlayışlardan nasıl kırdığın anlaşıldı:D:Dşaka bi yana bedo ve berkinide ayrı tebrik ederim çok güzel bi video olmuş bol atlayışlarr

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
İşte bu yahu gündüz çekilmiş bir video :D ..Teşekkür ediyorum, cillop gibi olmuş

sinto güzel olmuş leyn :D bedo da güzel ön kaldırıyor valla helal berkininde senide buny'ler tam yerinde tebrikler :cool: :D

tebrikler beyler,çok iyi bunnyler,özellikle bedo nun wheelie performansı çok iyi:),mekan,çekim saati,çekim kalitesi ve müzik çok güzel,güzel video sağolun:)

oğlum alın şu şarjlı pillerden bol bol hep bisiklete parça almayın :D aramızda kadro kırıp kaynağa çok para verenler var ama, o kendini biliyor zaten :D

abi güzel olmuşda beni niye çağırmadınız :) ...

herkeze tesekkurler street yababılecegımız bır yer bulamadık ınsan we sokak aralarında yababıldıklerımız bu kdr heee unutmadan CAN BIDAKINE SENIDE CAGIRRIZ;)

bnımde bı bmx kaskım olucak sınan saolsun:D daha guzel street we daha heycan werıcı wıdeolar sızı beklıyo emın olabılırsınız:)

Yorumlarınız ne kadar çok olursa o kadar video cekeceğiz ::D:) yorum yapan herkese teşekkürler :)

Geri