Scudo Sports

Bb30 göbek sistemli dura ace ayna kol var mı?

caliberr

Üye
Tepki
6
İsim
Koray
Bisiklet
Kuota
BB30 Göbek sistemli Dura Ace ayna kol var mı?
Sram 50-34 compact bb30 göbek aynakol kullaniyorum ve bisiklet full dura ace donanimli ayna kolu Dura Ace nasil yaparim ? Dişli yaprakları Dura ace takilir mı?

Scudo
shimano standart bsa göbeklere yetecek uzunlukta aynakol yapıyor bildiğim kadarıyla bb30 lar için bbcup denilen shimano hollowtech II uyumlu adaptörler var bunlardan alıp kullanabilirsiniz.

Peki agirlik ne kadar artiyor

BB30 sisteme sahip kadroyu dönüştürücü ile hallowtech e çevirilmesi gerekiyor.

hazır konu acılmışken bende bişe sorayım. ben kadromun hangi göbege uygun oldugunu nerden bilicem. full ultegra setli bir bisiklet aldım. ilerleyen zamanda sram red yada dura ace e yükseltmek istiyorum. büyük ihtimal yurtdısından alıcam seti. hangi göbek sistemiyle alıcam nerden bilicem ? pf30 dediği misal press fit mi oluyor. kafamda deli sorular yine :)

@sinobjk Öncelikli bisikletin fabrika çıkışı BB 'i hangi sisteme uygun üretilmiş ise bunu bilmemiz gerekir.

@Hasan Saylık şimdi siteden baktım cranks için HOLLOWTECH II bottom bracket için SHIMANO PRESSFIT ibaresi var.

pf30 gobek direk kullanbiliyorum. bb30 için adaptöre ihtiyacım var yani.

BB derken ben kısaltmayı kullanıyorum Bottom Bracket bisiklette aynakolun takıldığı yere verilen isim. Bence aynakol hariç kadronuzun genişliğini ölçün ona göre daha kesin bir sonuca ulaşılacaktır.

BB30 göbekli bisikletimde shimano aynakol kullanmanın en verimli ve başarılı yolu nedir ?

Geri