Scudo Sports

BB 30 adaptörü

Oxsy

Forum Bağımlısı
Tepki
1.956
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yeni yol bisikletime super record aynakol seti takacağım. Fakat kadrom bb30 göbekli. Campagnolonun bb 30 adaptörlerini getirtmem gerekiyor fakat iki ayrı ölçüsü mevcut 68x42 ve 68x46. tüm araştırmalarım sonucu bir netice bulamadım. Focus Cayo kadro için hangi ölçü uygun. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yada nereden öğrenebileceğimi bilen varsa oda işime yarayabilir...

Scudo
oksal bildiğin gibi normalde 2 tip vardı,ingiliz ve italyan diş,artık değişti ve çoğaldı,şuan aynı problemi ben çözdüm,bb90 kadro göbek yatağı olan bir kadro için 86,5*41 mm adaptör alıyorum.bb30 için sorarım istersen

Fırat abi sevinirim. Focus cayo 4.0 için campagnolo bb30 adaptörü. BB30 cups diye geçiyor. Mevcut iki farklı ölçü var 68x42 yada 68x46. Focusa mail attım bekliyorum. Birde sen sorarsan sevinirim.

BB30 iki ölçü ile geldi:42 mm ve 46 mm dış çap olarak.Kadronuzun BB borusu iç çapını ölçeceksiniz(BB oturduğu yer çapı).42 ya da 46 mm gelecektir.Eskiden dış çap ölçüleri yaklaşık 34,9-35,8 mm(~36 mm-BSA/ISO/İngiliz ve İtalyanlarda farklı) idi.

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Açıklayıcı cevabınız için çok çok teşekkürler Sertaç bey.

Süpersin Fırat abi. Çok ihtiyacım olan bir bilgiydi....

umarım işine yarar,kolay gelsin,sanırım cayo 4 gelecek bu yıl...

Bisikleti aldım Fırat abi şuan elimde. Bu BB30 adaptörünü getirip hemen toplamaya başlayacağım...

hadi hayırlısı,gerçi Türkiyede triatlona değmez yaptığımız şeyler ama,kendi zevkimize yaptığımızdan sorun yok:)

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Başlanıncada bırakılmıyor öyle güzel bir aktivite. Bıraktım dedim tamamen.Bir baktım yine başlamışım...

Geri